Att hitta träningsinspiration på träningsevent

Jag älskar att gå på träningsevent. Det är något av min största motivationsboost och något jag verkligen unnar mig. Jag kan verkligen inte tänka mig något bättre att prioritera min ”egentid” på än träning med likasinnade, i en miljö som inspirerar och motiverar. Jag har bloggvärlden att tacka för många nya bekantskaper, och inte minst är det på träningseventen jag första gången träffat många av de bloggkompisar jag numera snarare kallar vänner. Ganska fantastiskt faktiskt, när man tänker på det. Det är något speciellt med den typen av event, där man förs samman genom det gemensamma träningsintresset, och tillsammans får en så enorm motivationsboost. För mig brukar träningsinspirationen hålla hur länge som helst, och det är också det som gör de där hela dagarna med träning en sådan grym investering både sett till tid och kostnad. Det är en dag som räcker riktigt länge!

Jag brukar kalla eventen för ren träningsmagi, och här kan du läsa lite om sådan och olika event jag varit på.

Ett av de allra bästa är Blogger boot camp. Där ses inte bara bloggare utan också bloggläsare och tränar under en heldag. Det är både bekanta pass och de hetaste nyheterna, och passen leds av extra inspirerande ledare. Jag har varit på Blogger boot camp tre år i rad; 2013, 2014 och 2015. Det känns helt klart lite trist att jag i år inte kan vara med. Meja är för liten för att lämnas och jag för nyförlöst för att kunna träna fullt ut. 12 mars är datumet i år, läs mer om Blogger Boot Camp 2016 här om du är intresserad av att vara med. En riktig träningsboost garanteras!

blogger boot camp

Däremot har jag anmält mig till en workshop om träning efter graviditet på söndag, vilket ska bli riktigt kul och passar mig bättre just nu. Alltid något!