Tävling: Vinn en hotellnatt till ett värde av (minst) 1200:-

Vem mer än jag sitter och drömmer om eller rent av funderar på att boka en weekend i någon härlig stad under våren? Att längta efter en vårhelg i någon annan stad eller ännu hellre ett annat land är lika säkert som att man tror att våren kommer till Sverige i mars men tvingas bli besviken av minst en ytterligare köldknäpp. Vårmånaderna är på något vis både fler och längre än man tror, och det i mitt tycke allra bästa sättet att njuta av den och inte bara vänta på den riktiga sommarvärmen är att upptäcka en annan stad på lagom långt avstånd. I år siktar jag på kortvistelser i Bergen och London!

Nu kan jag i samarbete med Hotelspecials.se göra det lite enklare för dig att komma iväg, då jag har hotellvistelse till ett värde av 1200:- via dem att tävla ut. Eftersom Hotelspecials jobbar hårt med att erbjuda de allra bästa erbjudandena så kan man räkna med att man får mycket för ”pengarna”. De har ofta deals med rabatt ( Topdeals), erbjuder möjlighet att boka 4-stjärniga hotell till superpris (Secret Hotels) och kör alltid många olika kampanjer.

Hotelspecials har många olika typer av hotell i sitt utbud; från de stora kedjorna till mindre och privatägda, och med olika inriktning. Förutom Sverige har de även hotell i Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Belgien.

Allt du behöver göra för att vara med i denna tävling är att i kommentarsfältet svara på två frågor;

  1. Vad heter min och Resfredag/Annikas podcast om resor?
  2. Vilket av länderna/städerna som Hotelspecials har i sitt utbud skulle du helst resa till i vår och varför?

Kommentera i inlägget för att delta i tävlingen!
Tävlingen avslutas torsdag den 10/3 klockan 21.00.

 

Notera:
– jag utser vinnaren
– vinsten utgörs av värdebevis på 1200 SEK att använda vid bokning på hotelspecials.se och är giltigt i 1 år från datum då tävlingen avslutades

IMG_9689Denna härliga bild från Bryggen i Bergen är tagen av resebloggarna Ladies abroad.

  1. 1. Att resa podden, älskade det om att resa med barn. Väldigt inspirerande.
    2. Grand Hotel Saltsjöbaden. Som trötta småbarnsföräldrar skulle jag och min älskade make behöva komma iväg och lyxa till det lite med avkoppling i vackra miljöer. Och få sova ostört en natt ?

  2. 1. Att resa podden. Precis lyssnat på ert Thailandsavsnitt och tycker precis som du, att egentligen räcker det här i livet att resa till Thailand för relax och NY för storstadsliv ? Fast det är kul att se och uppleva annat också…
    2. Sugen på något så enkelt som Gbg eftersom jag och mannen aldrig semestrat där. Alternativt Saltis här hemma, bara för att komma bort och andas ett dygn.

  3. 1. Att resa podden.
    2. Jag skulle vilja åka till Hamburg. Jag var där förrförra året och blev kär i staden. Blandningen av gammal arbetarstad och nytt. Lätt att ta sig runt. Dessutom finns en resturang där maten kommer på bergochdalbana. Vet en snart 7-åring som skulle ÄLSKA det. Dessutom har min kusin startat ett spännande konstprojekt jag gärna skulle vilja se.

  4. 1. Att Resa Podden (Tack för en trevlig podd som jag brukar lyssna på i bilen till och från jobb)
    2. Jag är så tråkig att jag skulle använda vinsten för att åka till favoritstaden Berlin.

  5. 1. Att-resa-podden.
    2. Skulle vara roligt att få känna sig som en drottning för en natt, så jag skulle gärna bo på ett slott. Ett slott som jag åkt förbi och alltid tänkt att ”där skulle jag vilja bo” är Görvälns slott utanför Järfälla. Där skulle jag (och kanske min sambo då…:) spendera vinsten!

  6. 1. Att-resa-podden

    2.Jag är sugen på att upptäcka mer av vackra Malmö! Pojkvännen har tittat på en bil där men egentligen har vi lite för långt att åka av endast den anledningen så det hade varit underbart att överraska med en övernattning och möjligheten att upptäcka Sveriges 3e största stad!

  7. Svar 1 = Att resa-podden
    Svar 2 = Riga lockar och drar,
    jag gärna tillbaks till den staden far !
    Den det mesta av allt har !
    Länge sedan sist och jag vill kolla vad som finns kvar !
    En lagom weekend den kollen tar !
    Rekommenderas till alla då stan är underbar !

  8. 1. Att resa podden 😛
    2. Helsingborg, bara för minsta dottern ska kunna träffa sin pappa en hel weekend. jag vill gärna vara i närheten ifall hon blir för ledsen 😛

  9. 1. Att resa podden 🙂
    2. Lappland och Kiruna, för att kunna ha det som startpunkt för en fjällvandring, som jag längtat efter att få göra under flera år av sjukdom 🙂

  10. * Att resa-podden.
    * Jag skulle jättegärna vilja tillbringa en helg i Göteborg till våren.
    Har inte varit där sedan jag var liten. Min särbo och jag har i flera år disktuterat att bo över en natt på hotell där men ännu har det inte blivit av.
    Så jättekul om vi vinner och kan äntligen åka dit och strosa runt en helg 🙂

  11. Att resa podden!
    Jag vill gärna resa till Paris och uppleva våren med min älskade man. Fira vår bröllopsdag och låta kärleken flöda. Det ger tillbaka till hela familjen i längden! Mår mamma och pappa bra mår hela familjen bra! Paris är romantikens stad! Låt kärleken blomstra!

    Kram!

  12. Att resa – podden. Jag vill åka till Cornwall, ett resmål jag aldrig funderat på förrän jag läst din och andras inspirerande bloggar. Jag och maken älskar mäktig natur, det speciella ljuset som finns där och på den franska sidan (Har varit i Normandie, flera olika byar). Våra två halvvuxna barn har flygit till eget bo och vi kan själva välja semestermål utan att ta hänsyn. Väldigt skönt men även tomt utan dem!

  13. 1. Att resa-podden
    2. Många år har jag velat åka trollstigen i Norge och då är mitt självklara val Lillehammer som inte ligger alltför långt därifrån, en upplevelse för hela familjen.

  14. 1) Att resa-podden
    2) Fick jag en natt tillgodo med min kära – skulle det bli i ett land mycket nära. En stad som känns lite främmande och för flera säkert lite skrämmande. Tallinn i Estland är så otroligt fint och bra – det är dit jag så gärna vill dra!

  15. Vilken härlig tävling! Och skön titel. Livet från den ljusa sidan. Just så! Även när det är dunkelt går det att hitta ljus. T ex i dagdrömmar om mysiga hotellnätter.

    – Att resa-podden
    – Just nu, när jag är för sjuk för att njuta långresor, är drömmen en skön hemester, semester på hemmaplan. Därför är härliga Hotell Södra Berget i Sundsvall mitt val. Barnen minns med glädje när vi för länge sen överraskade dem med en oväntad hotellnatt. God mat, friluftsaktiviteter och vardagslyx. Det vill vi göra om. Gärna som en vinst i din tävling.

  16. Åh vilken dröm att vinna, håller mina tummar!
    Svar 1: Den heter såklart ”Att resa podden”!
    Svar 2: Brugge i Belgien är en stad jag hört ska vara underbart fin! Som student är det inte alltid man kan bjuda till, men med denna vinst skulle jag få ge tillbaka till min mamma- och få en mysig mamma/dotter weekend! Promenera längs vattnet, äta belgiska våfflor och kolla på vacker arkitektur skulle bli fina minnen och välbehövlig break från tentor!

  17. 1. Att resa-podden!
    2. Jag har alltid drömt om att åka till Paris, och speciellt få uppleva våren med körsbärsblommorna och sitta på ett café med utsikt över Eiffeltornet. Så romantisk och mäktigt!

  18. 1. Att resa-podden
    2. Jag hade gärna rest till Österrike och Tyrolen igen. Jag var där hösten 1986 och det var en upplevelse och så vackert.

  19. 1. Att resa podden
    2. Jag skulle kunna tänka mig att åka till Stockholm och bo på ett fint hotell, kanske med spa eller så. Då skulle jag definitivt ta med mig min mamma, hon förtjänar det till 100%. Det hade varit otroligt värdefullt, och otroligt kul såklart hihi

  20. 1.
    Att resa-podden
    2.
    Hotell Salzburg
    Det händer sig ibland, att jag längtar till alpernas land.
    Att få njuta den vilda naturen, skidåkningen och kulturen.
    Och vem skulle inte bli glad, att få smaka av Mozarts choklad? 🙂

  21. Att resa podden! Jag skulle välja Stockholm, min fyraåring säger att hon vill åka till huvudstaden och gå på Junibacken!

  22. 1. Att resa-podden
    2. Jag skulle vilja resa till Köpenhamn.

    Jag älskar vad livet har att ge,
    och tänk att få kryddar det med extra livskvalité.
    En hotellövernattning är bra för humöret.
    God frukost, vardagslyx, njutning och hela köret!

  23. 1. Att resa – podden
    2. Jag skulle vilja åka till Gotland då jag aldrig har varit där och uppleva allting som alla andra pratar om

  24. 1 – Att resa-podden 🙂
    2. Grythyttan – jag skulle vilja åka till en härlig kurort och ta in på spa, njuta av livet tillsammans med någon som börjat betyda mycket för mig.. God mat, varma bad och komma ner i varv, promenera runt i en mysig liten ort, perfekt efter en lång mörk vinter. Det är inte alltid de långa resorna som behöver vara mest märkvärdiga, de små sakerna kan visa sig bli de allra största. Kram.

  25. Svar = Att resa podden

    En natt på hotell,
    ska spenderas horisontell !
    Småbarnsföräldrar vill sova,
    lugn och ro är en gudagåva !
    Luleå stadshotell skulle vi nyttja kan jag lova !

  26. Att resa podden
    Jag skulle välja att boka hotell i Gävle eller Uppsala till vår 10-åriga bröllopsdag. Då skulle vi unna oss lite lyx på väg ner mot Arlanda där vi sedan reser på en 10 år försenad bröllopsresa.

  27. 1. Att resa podden
    2. Jag skulle vilja resa till Malmö där min allra bästa vän bor, vi träffas alldeles för sällan så det vore härligt att få hälsa på henne och bara njuta av Malmö=)

  28. 1. Att Resa-podden

    2. Malmö, med följande motivering 🙂

    Denna otroliga vinst vill jag såklart dela,
    med min kära sambo vid namn Mikaela.
    För fem år sedan på Malmö Renaissanse,
    blev det äntligen fullt allvar av vår romans.
    Vi bytte förlovningsringar med varann,
    vår lycka var total, glädjetårarna rann.
    Ett halvt decennium senare önskas repris,
    så vi kan återvända till vårt hotell-paradis.
    Den här gången kommer jag gå ner på knä,
    och kanske en ny ring på hennes finger trä?

  29. 1.att resa podden.

    2.London
    ”Säng, frukost, rum med bad,
    i en Brittisk huvudstad,
    Hotelspecials bjuder världen vida,
    med på färden vid min sida.
    ska min Johannes vara,
    han slipper Sommarland i Skara”

  30. 1. Att resa podden – bidrar helt klart till att mitt ressug ökar.
    2. Till Berlin skulle jag vilja ta med min älskade vän Bella. Hon ringde på min dörr, nyinflyttad, för 6 år sen. Jag fick då en vän för livet. I april fyller hon 40, jag vill hemskt gärna ta med henne och överraska med en fin helg i Berlin, bara vi två.

  31. Fråga 1, svar: Att resa-podden.
    Fråga 2, svar: Alperna i Schweiz. Ända sedan jag läste tyska i skolan för över 40 år sedan så har jag närt drömmen om att åka till Schweiz. På en lektion fick vi se bilder från underbart vackra alplandskap i Schweiz och det är dit jag har velat åka sedan dess men tyvärr tycks det ha blivit en ouppnåelig dröm att få besöka Schweiz. Man har ju läst att det är väldigt dyrt i Schweiz, efter Norge lär det vara näst dyrast i Schwiez. Det lär inte bli billigare om man väntar, så därför hoppas jag att just jag vinner den där hotellnatten, då blir det nog definitivt av att åka till Schweiz för min del.

  32. 1. Att resa podden.

    Skulle vilja resa till Varberg. Har inte varit på 25 år. Minns det va spännande att kolla på fästningen. Nu som vuxen skulle det va ännu mer intressant tror jag.

  33. 1. Att resa podden
    2. Skulle vilja resa till Luleå, med min barndomsvän. Vi har ett projekt att besöka alla Sveriges domkyrkor. Hittintills har vi bara lyckats med 2. På grund av en massa omständigheter som bl.a sjukdom, arbetslöshet och skral ekonomi har projektet fått läggas på is. Luleå är den domkyrka som ligger svårast till rent geografiskt och därför också den som är svårast att genomföra att ta sig till, speciellt utan möjlighet till övernattning.

  34. Svaret är Att resa podden. Och jag har aldrig haft råd att resa någonstans som liten och nu när jag är äldre samt student är ekonomin knaper. Jag skulle så extremt gärna vilja besöka Holland eller Belgien för ett extra energigivande äventyr för kropp och själ. Det skulle få mig att verkligen orka kämpa på.

  35. 1. Att resa paddan

    2. Prag! När jag och min man träffades berättade han att Prag var en underbar stad och dit skulle vi åka tillsammans. Nu sitter vi här 10 år senere och inte har an tagit med mig dit! Vore riktigt härligt att till sist komma dit och få uppleva staden med min man som trots vissa brister (du har redan läst om en) är den underbaraste mannen av dem alla!

  36. Att resa podden

    Gimo Herrgård

    Än så länge är hon min blivande fru, jag vill att det ska bli sommar redan NU!
    För då vi tillsammans till kyrkan går,
    ska försöka att inte släppa en tår.
    Skulle vara så skönt att lyxa till det på Gimo Herrgård en natt och inför bröllopet planera,
    umgås, äta gott, mysa med mera.
    Att sätta ringen på hennes finger känns så otroligt bra, nu är det bara att hoppas på ett JA!

  37. 1. Att resa-podden
    2. Jag skulle vilja resa till Berlin

    Oavsett årstid o dygnstid pulserar den av liv. Fascinerande blandning. Anspråkslös samtidigt som Historiska händelser alltid känns påtagliga. Så vitaliserande, levande!

  38. Svar 1 – Att-resa-Podden =)

    Svar 2 – Jag ska ta med min syster till Amsterdam och att bo på något fint hotell där under våran resa skulle inte vara fel! Skulle verkligen vara kul om man fick spara lite pengar och lägga pengarna på något kul, kanske något snyggt plagg =)

  39. 1. Att resa – podden
    2. Jag skulle vilja ta mina kära till Sveriges huvudstad,
    En resa i vår skulle göra hela familjen glad.
    Om vi genom Hotelspecials.se boende kan få,
    vi kan njuta och fantastiskt må.
    Vi skulle livet från den ljusa sidan se,
    med inspiration från bloggen det skulle bli succé!

  40. Att-resa-podden

    Till Köpenhamn skulle jag vilja fara
    För att njuta av livet och bara få vara
    Bort från stress och alla vardagens måsten
    Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
    Besöka den Lilla havsfrun, tivoli och shopping på högsta nivå
    Romantiska middagar och strosa runt i underbara Nyhavn jag skulle få
    Njuta av livet med min älskade man
    Tänk om denna dröm kunde få bli sann

  41. Att resa-podden.
    Tyskland om våren är helt solklart oslagbart. När nu maken och jag i år firar vår Smaragd-bröllopsdag, vore en härlig Rügen-weekend i Östersjöns storslagna arkipelag en njutning med behag i stora drag!

  42. 1. Att resa – Podden
    2. Irland. Jag kan bara inte få nog att detta vackra land och ju fler gånger jag reser dit ju mer inser jag att det finns att se och göra där, sommar som vinter.

  43. Wohoo, vilken underbar tävling!!!

    * Den heter Att resa-podden.

    * I sommar ska jag äntligen få se min stora idol Beyoncé som spelar i Köpenhamn. Jag skulle gärna vilja bjuda med min mamma och övernatta i Köpenhamn. Medan jag går på konsert kan hon dricka drinkar och äta god mat i den fantastiska huvudstaden. Och så vaknar vi upp på världens bästa hotell med smarrig frukost och vi slipper diska 🙂 Ha det så gott!

  44. Att Resa Podden – min favorit podd.

    Eftersom jag är gravid så skulle jag avnjuta ett lyxigt hotell dygn som en liten Baby Moon i Sverige. Sverige har så många fina hotell att erbjuda. Vi firar även snart 7-årig bröllopsdag så vore fantastiskt att slå två flugor i en smäll…Baby Moon och 7-åring bröllopsdag.

  45. Eran fantastiska podcast heter Att resa Podden.

    Om jag fick välja fritt skulle jag helst resa till Berlin. Jag tycker om att resa till ställen med mycket historia, och Berlin är ju verkligen en stad med mycket historia. Det finns flera museum där som jag vill gå på, samt att få se Berlin muren IRL. Jag har också hört talas om Söndags marknaderna där och jag älskar verkligen marknader (speciellt i andra länder). Detta har jag varit sugen på jättelänge, det har bara inte blivit av.

  46. 1. Eran podcast kallas för ” Att resa – podden”.
    2. Det är nästan omöjligt att inte vilja besöka Danmark efter ett avsnitt ur Badehotellet!
    Att resa på våren ser jag inte som ett problem.
    För avkoppling ger nog staden i alla lägen, frånsett att det på våren kan behövas en gnutta mer kläder!

  47. 1. Att resa – podden
    2. Trondheim lockar och vill gärna bjuda med min fru i sommar då vi firar 5 år som gifta. Vi skulle vilja vandra en bit på St. Olavsleden som är en mycket gammal pilgrimsled som har som mål Nidarosdomen i Trondheim. Blandningen av kulturen, naturen och historien i staden tror vi är fascinerande.

  48. 1. ”Att resa podden”. Ang. Ert Thailandsavsnitt så håller jag med – man ska helt klart resa till Thailand någon gång i livet för det är ett otroligt vackert land att backpacka runt i. Jag och sambon tillbringade en av våra semestrar där i en hel månad och det är den bästa resan vi har gjort!

    2. Vi vill resa till Tyskland, dels för att varken jag eller sambon har varit där (våra vänner säger att det är toppen) men också för att vi inte har rest någonstans med vår son och det hade väl varit ett bra första ”utomlands stopp”? 🙂 Gillade skarpt avsnittet om att resa med barn! Man vill ju så gärna få visa sitt barn världen <3

  49. 1) Att resa podden.
    2) London!
    EN gång har jag varit där i mina unga tonår. Det var länge sen fast ibland känns det som igår, trots att jag börjat få gråstrimmigt hår . Drömmer om att en vår-weekend dit kunna fly, lämna stressen i vardagen och bli som ny!

  50. 1. Att resa podden
    2. Jag längtar efter lugn och ro, en hektisk start på år 2016 har gjort mig så obeskrivligt trött. Därför skulle jag gärna besöka Marstrands havshotell, alldeles för mig själv. Packa tandborste och bok, försvinna för ett dygn. Vila alla mina sinnen, kroppen och själen. Flyta runt i spa-avdelningen, äta god mat, ta ett glas vin, titta på den vackra utsikten och somna gott. Det drömmer jag om.

  51. Att resa podden – väsendens bästa och mest inspirerande lyssning.

    Jag behöver en paus från vardagens buller och brus, och istället få njuta av havets sus.
    Tänk att för en stund glömma all stress och alla bestyr, för att istället ta med min dotter på ett mysigt litet äventyr.
    På Sveriges västkust vill vi möta våren och grönskan,
    En minisemester tillsammans är vår allra högsta önskan.

  52. 1. Att Resa Podden.
    2. Har så länge längtat att besöka Badhotellet i Tranås. Vi har ju en del mil dit eftersom vi bor i Gävletrakten, men oj vad det skulle passa när vi åker över till Öland den 28 september på min födelsedag. Tänk då så ren och fin jag skulle bli om jag fick bada, äta och mysa på detta hotell. Om vistelsen måste utnyttjas i vår så reser jag jättegärna till något av hotellen i UNDERBARA Tällberg. Hoppas på tur, vi firar dessutom 35 år som gifta i år, den här tävlingen känns därför perfekt.

  53. Svar 1. Att Resa Podden.
    Svar 2. Jag har funderat så mycket vad jag ska hitta på till vår bröllopsdag, 35 år i år.
    En vistelse på Färna Herrgård i Skinnskatteberg vore mumma, för mig och min kära gumma.

  54. 1. Att resa-podden
    2. Skulle vara perfekt, efter lång tids sjukdom att ta med min mamma o pappa till den mysiga staden Osnabrück och bara vandra runt,,,sitta på nån uteservering och inse att livet är underbart och att vi har varandra. Det enda som räknas! <3
    Dom skulle få det finaste rummet på Romantik Hotel Walhalla.
    Kärlek till alla människor!

  55. 1. Att resa podden (för övrigt mkt bra podd!!)
    2. Göteborg så jag och lillgrabben kan kombinera ett Lisebergsbesök med Universeum i sommar!

  56. 1. Att resa-podden
    2. Maritim Krog & Hotell i Simrishamn. Mamma härstammar från Österlen och jag älskade att spendera somrarna där som barn. Nu vill jag bjuda med min blivande man för oförglömlig
    bröllopsresa här hemma i Sverige. Utlandet får vänta… 😉

  57. Oj vilket pris! 🙂

    1. Att Resa-Podden, en riktig favorit för en resgalning som mig.
    2. Jag har länge velat uppleva Island så detta priset vore perfekt minsann,
    jag skulle bli överlycklig och göra drömmen till verklighet om jag vann.
    Med mig på resan tar jag min underbara mamma,
    för utan henne vore inte livet detsamma.
    Vi skulle nyttja era tips från podden och bara njuta och ha det bra,
    ingen vinnare skulle nog bli gladare för detta pris än ja’ 🙂

  58. Hallå!

    Nummer 1) den fantastiska ( Att resa podden)

    Nummer 2) Tyskland garanterat. Jag har ett litet säreget intresse för andra världskriget, ( inte så att jag tycker det var bra) utan bara ett genuint intresse för historien om detta. Jag har dock aldrig varit i Tyskland och Polen och beskådad detta hemska. Men jag skulle så gärna vilja resa dit och uppleva alla historiska platser.

  59. Hej!
    WOW! Vilken bra tävling!

    1. Att Resa Podden!
    2. London! Har bara sett London från ovan (genom flygplansfönstret, vid en mellanlandning) och ska nu (antagligen) äntligen få åka dit! Drömmer om Madame Tussauds vaxkabinett, Speakers Corner och Big Ben! Och så vill jag överraska mina kusiner som bor där sedan 20 år tillbaka! Vi har inte setts sedan de flyttade dit! Wow!

  60. 1. Att resa podden
    2. Jag skulle vilja resa till Paris med min man. Har aldrig varit där men det är ju kärlekens stad så jag kan inte tänka mig en bättre tidpunkt att åka än på våren då både kärleken och växtligheten blommar i parkerna!

  61. 1. Din och Annikas podcast heter Att resa podden.
    2. Från vår stuga har vi inte långt till norska gränsen. Ändå blir det så att man mest åker i hemma trakterna. Nån gång har vi väl kikat in lite snabbt när vi handlat i orten, men mer än så har det inte blivit av . Tror nog det är på tiden att man förbättrar sina kunskaper inom landet, efter att ha bott granne under en så lång tid.

  62. Hej,
    jag tar gärna chansen att vinna ett presentkort som kan få sätta lite guldkant på vardagen i vår.
    Mina svar:
    1. Podden som ni har heter ’Att resa’.
    2. Jag skulle välja ett av de många hotellen i Köpenhamn, en storstadspärla som alltid bjuder på något nytt.

  63. 1. Att resa-podden (väldigt bra och intressant för övrigt!)
    2. London! Spännande arkitektur, mysiga pubar och framförallt, otroligt bra fotboll. Jag skulle mer än gärna vilja möta våren i London 🙂

  64. 1. Att resa podden!
    2. London, älskar London , var där för ett år sedan men känner mig absolut inte klar med staden 🙂 Måste ditt igen!

  65. 1. Att resa podden
    2. Jag hade velat åka till Stockholm i vår, för det är en stad som har allt man behöver med massa fina restauranger, sevärdheter och affärer!

  66. 1. Att resa-podden.
    2. Jag väljer Tyskland för det går att finna både allvarlig stramhet och galna fantasiutlopp, allt möjligt.

  67. 1. Att resa podden
    2. Stockholm. Min syster bodde där förut men har flyttat därifrån. Så nu känner jag ingen jag kan bo hos. Jag saknar staden, alla kul muséer, att vandra på Djurgården, gå på favoritrestaurangen. Skulle gärna vilja vinna en hotellnatt där och få en skön helg i staden jag älskar.

  68. 1. Att Resa – Podden
    2. Skellefteå
    Storslaget, rent, vidunderligt tyst,
    av varma sommarsolen bli kysst.
    Själva resan är mål nog
    genom dala-, hälsing-, jamt- och fjällnära skog.
    Vännen min vill visa sitt Västerbotten –
    Hotelspecials och du står för vinstlotten!

  69. Att Resa-podden

    En spännande resa till Berlin – har tänkt göra det i så många år men det har aldrig blivit av!

  70. 1. Att resa-podden:)
    2. En resa till Köpenhamn i sommar och hälsa på vänner med vår lilla dotter de ännu inte träffat innan lillasyster kommer. Köpenhamn är en fantastiskt fin stad jag gärna skulle besöka igen:)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *