Ombord på Harmony of the seas

Jag åkte hemifrån imorse, långt innan någon annan i familjen ens börjat tänka tanken att vakna – och strax efter lunch anlände vi Rom och gick kort därpå ombord på båten; mäktiga Harmony of the seas. 

Tydligen skiljer bara 30 cm på längden och ytterst lite på bredden på en överliggare längst upp jämfört med Oasis of the seas som jag och familjen kryssade med för två år sedan, informerade kaptenen oss under en rolig rundvandring och visning av bryggan. Så nog känns det bekant från tidigare alltid – och jag kände mig så konstigt skönt glad över att vara tillbaka på en sådan här båt igen. Jag har nog lite längtat tillbaka sedan vi lämnade den, och vetat att vi – eller ja, i det här fallet jag (till familjens, och inte minst barnens, stora förtret och avundsjuka) skulle komma tillbaka en dag – snarare förr än senare. 

Så idag då; Vi sågs vi 6 bloggare från Sverige (eller snarare influencers få flera är större på instagram/youtube/andra kanaler) och 4 från Norge, och började med en lunch på bufférestaurangen Windjammer. Sedan kollade jag och Annika runt på fartyget, och lite fika (visst har jag redan tidigare tipsat om att utbudet vid gymmet är godast och fräschast?) och diverse aktiviteter senare var det tydligen kväll och dags för drink i robotbaren, middag i huvudrestaurangen och föreställning. Grease på stora teatern var verkligen otroligt proffsig! 

Så lite bilder då – för längre kan inte dagens rapportering bli. Jag är mer än trött, såhär 19 timmar efter uppstigning. Och imorgon väntar Capri – det vill jag ha gott om energi att uppleva! 

__________________________

Denna resa är ett samarbete med Royal Caribbean, men alla åsikter är som alltid mina egna. 

Följ mig!