Att vara nominerad till Podcast-pris

Men det här är ju bara så himla roligt – jag och Annika har med vår respodcast Att resa-podden (vars hemsida just fått ett efterlängtat ansiktslyft) nominerats till Svenska Podcastpriset 2016. Tjoho, och tack Resedrömmen!

Rösta på oss här

Vi är fortfarande en av väldigt få aktiva poddar inom just resor, och kategorin vi tävlar i är Samhälle och kultur. För att rösta så klicka på länken här; http://podcastpriset.daytona.se/samhalle-och-kultur/att-resa-podden, och tryck på Rösta. Du behöver registrera din e-postadress (för att undvika fusk) och verifiera den en gång, men sedan funkar det. Man kan rösta en gång om dagen.

Tack för ditt stöd – det skulle vara så galet kul att ta sig till final!

Ikväll spelar vi in nästa avsnitt, och jag är så himla pepp på det – vi ska prata om flera av mina absoluta favoritstäder i världen, när vi ger oss in på lite mer långväga weekends. Så kul!

foto-2016-10-21-15-53-41

Följ mig!