Vinnare i tävlingen om hotellnatt

Jag har utsett en vinnare i tävlingen om hotellnatt, och det blev – i ytterst hård konkurrens – Sophie, med denna motivering;

Tree Hotel i Harads! Det kändes verkligen oväntat när man åker bil länge, länge, länge och sedan kommer fram till underbara moderna träkojor i spännande design! Ett verkligen unikt svenskt hotell. En koja var helt i spegelglas, en var med pinnar utanpå som ett fågelbo och så vidare. Inredningen kändes modern och avskalat lyxig och personalen var otroligt trevliga. De ringde till och med till oss på rummet för att tala om att det var norrsken ute, så att vi kunde gå ut och titta. =)
Det var inte något stort hotellkomplex, utan bara sex olika kojor uppe i träden. Kändes väldigt genuint och äkta. =)

Sofie fick mig att googla Harads (=i Boden) och Tree hotel (7 mer eller mindre galna kojor i träden där man övernattar) och jag har något nytt på min bucket list. Alltså – när kan jag åka till Boden? Hur gör man? Vilken koja ska man välja, och varför? Hur surrealistiskt är det egentligen? Och vad ska jag göra där, förutom att bo i en trädkoja?
Frågorna är många men nyfikenheten stor!

Grattis, Sophie! 

188_ufo_exterior3_a

Bilderna i inlägget kommer från Tree hotels hemsida. 

Följ mig!