Morgonjogg i Franschhoek

Vilket ställe, och vilken härlig start på dagen! Vi tog en löptur idag, och jag vände lite tidigare än Jenni men är väldigt nöjd med dryga halvtimmens skön jogg längs Franschhoeks gator. 


Efter en härlig frukost – visst sa jag att Corner house guest house har alla rätt? – pratade jag med Henke, och dessvärre frågade han frågan jag var rädd för. “Om vi ska landa där i framtiden – hur ska vi då kunna åka skidor?”. Ogilla, ändå. 


Nu ska vi ge oss iväg på efterlängtad vintur. Vi tar “the wine tram” runt i omgivningarna, så ikväll uppdaterar jag förhoppningsvis med bilder som andas mer vingårdar än bilderna i det här inlägget, som är tagna i farten under jogg i byn. Allt är vackert, men vingårdarna lär bli något alldeles extra. 

Följ mig!

Mer läsning...
åre
Vi gav oss en Åre-helg. Och med oss menar jag OSS.