båsenberga hotell konferens countryside hotels-9

Tips om Countryside Hotels – ett av mina stoltaste samarbeten

Ibland när jag för bloggens räkning landar ett riktigt drömsamarbete så vet jag inte riktigt hur jag ska lägga fram det. En del av mig vill bara vråla till er hur glad jag är för det, och vill att ni ska förstå både hur rätt det känns med just det samarbetet, och hur kul det ska bli att genomföra. Hur jag ser fram emot att skriva det budskap jag själv vill på precis det sätt jag vill, och hur jag hoppas att mina – äkta – känslor ska gå igenom till er.  För, det är ju bara sådana jag jobbar med på det sättet. Destinationer eller arrangörer som för mig är Wow! 
Men så tar Jante lite över, och jag blir i just budskapet till er om själva samarbetet lite försiktig. Kanske vill jag till och med tona ner det lite för att jag tror att ni då förstår det äkta mer? Egentligen borde det väl likväl kunna vara precis tvärtom. 

Men i alla fall. Samarbetet med Countryside Hotels var precis ett sådant. Deras sammanslutning av hotell så grym, och jag vill verkligen höja Countryside Hotels varumärke som just det. Att ett hotell (gästgiveri/pensionat/osv) är med är en stark kvalitetsstämpel och att jobba med en så speciell organisation känns så stort! Tänk att det runt hela landet finns ställen som har sådana ambitioner. Som ligger på lantligt vackra ställen, där individuella ägare – för det är oftast det på de här hotellen – lägger sin person med själ och hjärta i sitt hotell och att nyttja de styrkor som finns just där. Styrkor som jag också med mina besök på några olika ställen försökt identifiera och sprida vidare, allt med mina egna känslor och erfarenheter som utgångspunkt. 

Vårt samarbete lever fortfarande och är ni sugna på en getaway under hösten, ända fram till nyår, så ger koden CSH_ATTRESAPODDEN 15% rabatt på en Countryside Break. Vi får inget för att ni bokar, men rabatt på hotell är ju verkligen inte fel. Kanske ska göra en bokning själv för att dra ut lite på weekendljuvligheterna, hehe. Och här hittar ni en länk till Countryside Hotels som vi inte tjänar pengar på om ni klickar på, men klick som räknas och som gör oss glada. Så använd gärna den! 

Jag tänkte berätta lite kort om de ställen vi upplevt hittills och vad vi gillat extra med de olika ställena. De innehåller också länkar till mer läsning om de olika ställena om ni vill veta mer:

Körunda Hotell, Nynäshamn

Inte långt ifrån Stockholm, med lantligt läge direkt bredvid sjö såväl om golfbana finns Körunda. Maten är grym, och gemensamhetslokalerna enormt trivsamma.
Läs mer på Körunda hotell: aktiva dagar, god mat och vacker miljö samt Körunda hotell: för den aktiva livsnjutaren.

Hestraviken Hotell & Gästgifveri

Mitt i Smålands skogar, och med direkt anslutning till mountainbikespår som tar dig till underbara multisportarenan Isaberg med fler spår, vandringsleder, höghöjdsbana och mycket mer, ligger fina Hestraviken. Här bor man otroligt bra med härlig utsikt. Aktiv herrgårdsvistelse när den är som bäst!
Läs mer på Ett fint hotell vid vackra Isaberg, recension och information

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Med utsikt över Orsasjön och Siljan, mitt i kulturskatten fäbodar (som vi pratar mer om i senaste avsnittet av Att resa-podden förresten) ligger klassiska Fryksås Hotell & Gestgifveri. Inramningen med dalakänslan är lika mycket värd som dess läge direkt vid Orsa Grönklitt som drar för längdskidåkning på vintern och mountainbike och vandring på sommaren.
Läs mer på: Fryksås Hotell & Gestgifveri – klassiskt Dalarna med Countryside Hotels-känsla

Sundbyholms slott 

Ett riktigt, klassiskt slott med romantisk känsla är välkända Sundbyholms slott utanför Eskilstuna. Vacker miljö och god mat lockar extra – och den härliga slottskänslan förstås.
Läs mer på: Sundbyholms Slott: en slottspärla utanför Eskilstuna

Brösarps Gästgifveri & Spa 

Med anrikt rykte, ett fräsch spa, en välrenommerad restaurang mitt i historiska miljöer inramat av Brösarps Backar lockar Brösarps Gästgifveri & Spa. En plats på Österlen väl värd att stanna till vid och inte bara passera – hotellet ligger precis “vid porten av Österlen” där välkända riksväg 9 börjar.
Läs mer på Brösarps Gästgifveri och Spa på Österlen

Båsenberga Hotell och Konferens

Strax utanför Vingåker, och med det nära hela Mälardalen och mer, ligger mysiga Båsenberga Hotell och Konferens. Här bjuds en vacker herrgård renoverad med känsla, och ett lugn – eller för den delen möjlighet till en golfrunda om man vill. Badsjö och motionsområden finns inpå knuten och känslan är avslappnat charmig.
Läs mer på: Båsenberga Hotell och konferens samt Hotelltips i Sörmland

Detta inlägg var inte en del av samarbetet, utan ett jag ville skriva för att sammanfatta. Inte mätt att skriva om ljuvliga hotell än helt enkelt! Och, med det rundar vi av vårt samarbete med Countryside Hotels – så glada och tacksamma för fantastiska upplevelser och roliga jobb. Men tillbaka kommer vi garanterat; Jag kommer alltid ha span på hotellen i sammanslutningen från och med nu, och vet hur gott ett Countryside Break (eller för den delen annat paket) gör för kropp och själ – oavsett årstid.