Citat Felicia, nyss fyllda 6

I helgen var vi på bröllop, och brudens systerdotter Felicia träffade då, till sin stora lycka, lilla Stella. Felicia är MER än fascinerad vid bebisar, och Stella var inget undantag. Fredag kväll ville hon sitta bredvid, hämta leksaker, gosa och mysa och sa titt som tätt "vad GULLIG hon är". Felicia var ju väldigt gullig hon också i sin fascination.

Lördag och Felicia tittade in hos kvällens barnvakter, Stellas mormor och morfar, för att heja på sin nya kompis. Hon pratar och gullar med Stella som ligger på en filt.
Helt plötsligt säger Felicia "Titta!!! Hon suger på min näsa!!!"

Hon sög verkligen, á la mitt i käket…

Kanske inte en höjdare med en dagistjejs snor i omlopp. Men såklart inget man kan bli arg för, det var ju väldigt gulligt och oförargligt, men givetvis replikerade mormor så snabbt hon kunde "mmm, vad kul, men det räcker nog nu".

Mamman, som tycker att fingrar i Stellas mun är det snuskigaste som finns (låt bli det! vad är grejen med att stoppa in sina fingrar i en bebis mun??) försöker att inte tänka på incidenten i mer detalj… LALALALA blundar och lägger händerna över öronen! 🙂