Välkomstpaket från Nalle Puhs bokklubb

Jag tyckte först inte att denna var något för oss, och jag tycker att Go’boken räcker mer än väl. Men sen ringde (som vanligt*) en telefonförsäljare och sa att man kunde testa välkomstpaketet och sen gå ur på en gång. "Men jag kommer nog gå ur på en gång" sa jag. Men de höll fast vid att det var helt okej, så jag tackade ja trots det dåliga samvetet (för att jag bara skulle utnyttja premien alltså). 

Häromdagen kom det, och det innehöll en söt Nalle Puh-rygga, en mobil i papp och en liten Nalle Puh. Men framför allt – det jag tackade ja för – en väldigt fin Första Året bok (hm, som om inte bloggen är en mastig sådan). Boken var verkligen hur fin som helst, och väl värd att ta ett kortvarigt medlemsskap för!

Ja, så den kommer vi använda. Men sen då? Jo, jag har redan mailat och gått ur klubben.  

*Vi är registrerade på nix.se så det ringer vanligtvis inga försäljare. Men när man valde att ta ett välkomstpaket från Babyproffsen så tackade man också ja till att bli kontaktad av deras samarbetspartners, så dvs att alla som säljer sånt ringer titt som tätt. Alla föräldratidningar, alla bokklubbar, you name it…