Peace and Love 2009

Nu har de släppt biljetterna till sommarens Peace and Love. För den som inte vet – denna festival i Borlänge är helt enkelt bara hur grymt bra som helst, årets bästa helg alla kategorier, år efter år efter år. Ja, för vår del kanske också lite för att det är en sån hemvändarhelg, och vi har fullt ös med världens finaste vänner.
 
På 2008 års festival låg Stella i magen, med drygt 2 veckor till due date. Här diggar hon järnet till The Ark. (och ja, det gick bra, hennes hörsel är intakt, tackochlov)

Jag har hört talas om riktiga klantar som missat att köpa biljett och fått köpa 2 1-dagarsbiljetter till mycket högre pris än ett festivalpass för 3 dagar, så mitt tips till dessa puckon är att köpa biljett redan nu. Jag tippar att biljetten blir årets julklapp 2008.


Bilder: Final mellan Dalarna (slutvinnare, även om Stockholm utlystes som slutvinnare i tidningarna veckan efter, konstigt…) mot Småland i årliga fotbollsturneringen, traditionella lördagsgrillningen på Lins brygga, en båttur på Dalälven, tjockis ihop med Smålandsfarbröderna, storebror Ola med Lotta & Kiwi, festivalräven Johan & Henke, jag och årliga långväga gästerna som huserar hos mor och far år efter år (minus Jenni & Mats som var i Australien, taskig prioritering…), The Hives var grymma!

Note to self: Lisa, kom ihåg att köpa biljett i år så du slipper köpa dyra endagsbiljetter i år igen.