Stella & Friends

Stella har verkligen upptäckt andra kids nu. Hon viftar och vevar och är allmänt fascinerad av dem. Så då skriker hon glatt, och med sina röstresurser så innebär det ibland att de andra barnen blir rädda. Haha… 🙂

I fredags hade hon hur mysigt som helst med Nora. Mobilen innehåller sååå söta bilder på Nora som skjutsar Stella i en lära-gåstol, och som kramas (ger "mjukis" som de så sött säger) mm. Dock så har Nora bara blöja, och det är lite onödigt att lägga ut på bloggen…. En klippt variant på kramkalaset får funka dock.

 
I lördags var det med Lucas Stella hade trevligt. Ja, Lucas verkade visserligen ganska obrydd, men Stella hängde över hans stol och släppte honom inte med blicken. Love is in the air?!

Igår med Elis var det samma sak. När Stella hade tröttnat att sitta i sin stol fick hon ligga på bordet och där låg hon och spanade intensivt på gulliga Elis, som gjorde sitt bästa att klappa försiktigt (inte lätt när man är under 1 år), och var så söt så och hjälpte henne med hennes leksaker. 
Mina bilder var taskiga, men mer beskrivande finns här – under Sofis inlägg om vår fika.