Internetshopping is the shit!

I onsdags natt beställde jag rullgardinen från Frapp. Redan i fredags ringde de från Schenker och meddelade att vi hade en leverans att vänta igår, måndag. Och igår förmiddag så ringde det på dörren, och rullgardinen överlämnades. Så otroligt snabbt verkligen!

Att beställa på nätet är ju bara hur skönt som helst. Snabbt, enkelt och sedan leverans till dörren. Den ofta ganska låga fraktkostnaden känns det som att man tjänar in på tidsbesparingen. Dessutom kan man ju enkelt jämföra priser och hitta saker till mer fördelaktigt pris. Under hösten har jag förutom från Frapp även beställt saker från bland annat Kidzshoppen (åkpåse + vinterhjul till vagnen), Minimundus (lammskinn, amningste), Stellaris (bärsele Moby wrap) Villervalla (kläder till Stella), Foto.com (grymt billiga förstoringar av bra kvalitet), Älskade Barn (namnsmycke), Scraplyckan (biliga scrapsaker), Korthuset (fotoframkallning, tackkort mm till mycket bra pris),  Snapfish (fotoframkallning, förstoringar) PID (heminredning + manchettknappar) mm. Alla hur bra som helst!

Det jag undviker att beställa på nätet är kläder till mig själv – passform är svårt att se på bild, och dessutom tycker jag ofta att kvaliteten när saker väl kommer hem känns mycket tristare än det sett ut. Så det händer bara i undantagsfall, eller om jag vet exakt vad jag ska ha och surfar runt och hittar bättre pris.