Bloggtorka…

Aktiviteterna är för många här, och det är så mycket folk runt omkring hela tiden, så antalet tillfällen att sitta vid datorn är väldigt få. Sen när det är en stationär dator på kontoret och inte en bärbar man kan ha i knät framför tv-n gör ju såklart sitt till också.

Igår hade vi ännu en dag i Romme alpin, i strålande sol och runt två minusgrader. Snacka om att det är en rejäl energiinjektion att komma ut och lapa sol och njuta frisk härlig luft under roliga aktiviteter! Om vi på annandagen hade en mysig dag i backen med alla barnen och korvgrillning och gröna backar och annat sånt som kommer med det, så var igår en riktig vuxendag med skidåkning med gulaschsoppa och mellanöls-lunch i toppstugan. När jag och H första gången kom in i toppstugan när den var nybyggd för runt 3 år sedan, så sa vi att "den dan vi gifter oss så ska vi ha festen här". Den är så otroligt fin! Nu blev det inte så, och när jag kommer dit kan jag åter igen tänka att det kanske hade varit värt allt strul runt omkring (frakta folk upp på berget, hinna få i ordning efter skiddag och före nästa dags skiddag – för vinterbröllop var vi ju säkra på) för att kunna vara där. Fast nej, festlokalen i Gagnef var urmysig den också och allt blev toppen. Men en otroligt fin och mysig byggnad är det iallafall!
Skiddagen följdes av lite fest med vännerna, trevligt. Det är kul att ha så mycket kompisar kvar hemma. Att bo i Stockholm men ha världens bästa Dalarna att åka till mellan varven är som att kunna uppleva det bästa av två världar.

Idag har vi haft namngivningsfest för Stella, också det en höjdare. Stella var så duktig så, och ceremonin kändes iallafall lite högtidlig, trots avsaknad av präst och annat. Det får bli ett inlägg med massa bilder från senaste dagarna när jag får tid!