Rea på barnkläder

Jag har verkligen inte orkat med någon mellandagsrea i år. Dessutom känns just mellandagsrea som något affärerna bara skyltar med, men i själva verket är antalet nedsatta plagg väldigt få. Inte alls värt att trängas för!

Däremot barnkläder på nätet, det finns det massor av rea på! Missa inte Gigi Kids som har 50% på sitt sortiment – verkligen läge att fynda! På Barnshoppingbloggen står det om flera andra ställen som har rea just nu – kolla här. Själv beställde jag lite Kik Kid från MinPluddeVutt. En mörkröd omlottklänning i stl 80 (lagom till senare i vår) fick det bli, för den gröna Stella har i stl 74 är bara hur fin som helst. Ett par bodys fick också hänga med i beställningen. Men nu ska jag botanisera lite mer bland Gigi Kids grejer, för Carlas butik som vi bor granne med vill jag verkligen stödja.


Update: Sådär ja, nu har det blivit lite smått från Gigi Kids också – ett par rosa leggings från Kik Kid för att matcha klänning och body, och ytterligare en mössa. Hon har ju redan två, de är världsbäst, men detta är en i ytterligare en storlek större och denna gång cerise/vit.