Ett kärt återseende

Idag träffades Stella och Milly för första gången på ett par veckor. Och snacka om att det var ett kärt återseende! När Stella yrvaket vaknade i vagnen på Jenny & F’s balkong satt Milly inne och tjoade glatt, för hon hade sett att det var någon i vagnen, där på "hennes" balkong. När Stella sedan kom in gav Milly ifrån sig riktiga glädjetjut, och gick (börjat gå har hon också, sötisen!) till Stella med öppnade armar. Hon kramades och böjde sig fram för att pussas, gång efter gång. Stella, som precis vaknat, var något mer reserverad och besvarade möjligen entusiasmen men inte pussarna ordentligt. Detta fick Milly att lite besviket krypa därifrån och gråta lite, något sårad. Haha, snacka om Umgänge!

Men sen var de så glada så, kramades och klappades (nåväl, något mer försiktiga – "fiiina" – klappar skulle Stella behöva lära sig!) och hade superroligt. Inte en sur min på flera timmar, och än en gång slog det mig hur mycket jag saknar en jobbandes bästa Jenny med lilla Milly som till storlek och personlighet är så lik Stella. Älskade vänner!

Det är så häftigt hur de små gått från att ligga bredvid varandra sprattlandes till att nu röja omkring och verkligen interagera och kommunicera. Jag blir så varm i hjärtat, de är så otroligt fina!


Dela jordgubbar med sin kompis, det är sommar – och vänskap – det!