Varma och torra höstfötter

Jag har hört mycket bra om allvädersstövlarna från Vincent Shoe Store. Igår var jag in och klämde och kände lite på dem, och jag tycker absolut att de verkar kanon – smidiga i modellen, satt bra på foten, lite lagom fodrade (bra för ca 0-12 grader) och såklart helt vattentäta. Efter mätningar osv så skulle jag köpa ett par till Stella men då var det givetvis bara ett par kvar i rätt storlek – som var felkonstruerade och skiljde en hel centimeter mellan vänster- och högersko. Suck. Så nu väntar jag på ny leverans, och då kommer det bli dessa. Gillar verkligen de rutiga, tycker de är hur fina som helst! 

  
Det får fungera som enda par skor, ihop med gympisar, i höst, och enligt butikspersonalen så ska de nog hålla även i vår storleksmässigt. 399 känns som ett helt okej pris för funktionella barnskor.

Ett annat tips jag fått är att man inte ska ha halksockor på barnen i skorna när det är kallare ute. Dels då kylan leds genom pluttarna (eh.. jo tydligen), och dels då man inte kan "glida" som tänkt i skorna så det är som att de har ett par för små skor på sig.