Nutidsspan

Jag brukar inte bry mig i att kommentera nyheter i bloggen, något måste vi ju ha att prata om på kompisträffarna också – men här kommer ändå en liten recap.

Anna Anka och Paul Anka skiljer sig: Är det inte lite …befriande… att Anna Ankas äktenskapstips visade sig vara precis så usla som de lät? Offra allt för mannen, ställ upp på vad han nu än kan vara sugen på whenever whatever, lev för mannen utan jämställdhet osv. Inte sagt att jag unnar henne ett misslyckat äktenskap – absolut inte. Men ändå.

Tiger Woods – en ulv i fårakläder. Har vi hört den förut, eller? Fast visst, oerhört sorligt är det. Inte minst för barnen. Dock – sluta utmåla Elin som mer offer än hon bett om. Och pressen – herregud, hur kan de fylla hela upslag i pressen och ha löpsedlar på temat dag efter dag efter dag? Med mamma Barbro on top of it. Herregud.
Men min gamla arbetsgivare (med flera) lär behöva se över sin reklam nu. Inget vidare ansikte utåt. Att de aldrig lär av sina misstag, företagen. Man ska undvika att ha aktiva idrottare som frontfigurer. Helt plötsligt har de dopat sig (Ludmila och Axa) eller gjort något annat tvivelaktigt och så får de stå där med skägget i brevlådan. 

Nobelfesten – Oh så fina de är. Framför allt Maddes härliga mörkgröna variant. En absolut favoritfärg. Men ändå, oh så långt borta det känns just nu. Här hemma åts gårdagens (goda) rester ikväll. I pyjamasbyxor. 
Men imorrn blir det Dahlgrens prisade Matbaren, nya tider!