Lite mindre brunett är målet med dagens frisörbesök. Det vankas ju för tusan sommar – vilket märks inte minst då jag idag gjorde cykelpremiär till jobbet (15 km ToR, duktiga jag!) och det vid Rålis doftade nyklippt gräs. Lovely.

Jag somnade förresten när min frisör la i färgen, haha! Sittandes, liksom! Aningen trött efter Stellas hosta inatt…

Stella ja. Varm och hostig inatt. Feberfri imorse (liksom igår). Mammahjärtat sa Hemma men Pappaförnuftet sa Dagis. Det blev dagis med tydliga instruktioner att de skulle ringa om hon verkade dålig, eller inte orkade med.
Om de ringde? Ja, klockan 15.20 med ett ”hon har inte varit sig själv riktigt idag”, ”hon har hostat sååååå mycket” osv. Tjugo över 3??!!!???? Jag blir så OTROLIGT irriterad! Nej, hon lägger sig inte ned eller sitter och vilar när hon är trött – hon gnäller. Det borde de veta vid det här laget. Galet uppretad.
Även på mig själv, för att inte säga på H som tjatade sig till dagisdag. Vi har ju lärt oss vid det här laget… Så dåligt. Bara för att vi är arbetsmyror som har höga krav på oss själva och själva aldrig tillåter oss att känna efter. Ibland skäms jag för mig själv.

Nyss fick jag iallafall det här MMS-et. Tillvaron verkar rätt stabil ändå. Men imorrn får fröken en hemmadag, det kan jag lova.