Fantastiskt bröllop

Igår var det bröllopsdags igen. Den här gången en kompis sedan pluggtiden i Öret. Förra veckan live-rapporterade jag i någon paus, och den här veckan gör jag helt tvärtom och lägger en liten rapport i efterhand istället.

Vi anlände Hedvig Eleonora kyrka runt lunch, och fick bevittna en mycket pampig vigsel med ett vackert brudpar (och sötaste lilla näbben i form av sonen A).

Och så var de äkta makar!
Vilket väder det var igår, helt otroligt med >25 grader och strålande sol!

Risregn på trappan.

Och vi gäster knallade ner till Nybrokajen för att hoppa i en båt som väntade där på oss.

Dryck och lunchmackor serverades och uppskattades järnet, och vi hade en helt underbar tur på vattnet i vackra, vackra Stockholm. Runt Djurgården mm åkte vi och bara njöt i solgasset.

På Villa Källhagen väntade bubbel…

…och brudparets skål.
Sen blev det urgod middag med massa roliga tal. Jag och M sjöng en sång, hur det lät låter jag vara osagt men text och tillhörande bilder fick iallafall jubel så jag nöjer mig med det. 🙂

Sen började partyt, och med det dagens absolut coolaste ögonblick. L&D började sin bröllopsvals… men gick sedan över i den här dansen;

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&border=1]

Klippet är alltså Youtube-originalet. L&D gjorde det BÄTTRE än originalet, och det var så galet coolt och satte verkligen ramarna för resten av festen!

Det blev rejält bra drag på dansgolvet, och vid 01 lämnade brudparet oss och vi åkte hem strax därefter.
Trötta men enormt nöjda efter en suverän tillställning. Tack L&D!