Paket till…

Dagen började väldigt bra med sista Pyttedansen. Stella stormtrivdes, och det märks att barnen blivit bekväma med dansen under hösten, för nu gjorde de nästan allt själva utan föräldrarna bredvid. Så ruggigt söta!

Sen tog vi en sväng till IKEA. Jag vet inte hur vi tänkte där, men vi tänkte ta ”en snabb sväng” för att kolla om bäddmadrassen till Stellas säng som jag köpte förra helgen men tydligen glömde i kassan betald och allt gick att hämta. Dessvärre inte – de samlar in allt och har man tur så kan man hämta ut men den hade inte blivit registrerad. En snabb sväng till IKEA en lördag är iallfall en dålig idé. INTE familjekvalitet.
Så sen var jag lite seg, ingen höjdare med en låååång ensameftermiddag med Stella då, men men, det är ju inte varje dag ett Superettanlag är i cupfinal, och framför allt inte ett av det risigare slaget. 😉

Vi tog en tur till centan, skulle köpa ett paket till pappa för att det är ”pappas dag” imorgon som jag försökte förklara för Stella. ”Nej, det är Stellas dag”, svarade hon. ”Köpa paket till mig”. Vi tog en liten mutsväng in på leksaksaffären och för att spana lite till jul. Stella gillade denna hylla. Polisbil och helikopter var häftiga grejer. Jojo.
Lyckligtvis kom vi ut med bara ett litet paket ballonger, ibland har man tur. 😉