Lite packning… och lite förberedelser

Först läggningsredogörelse.
Näe. Kvällens resultat var väl minst sagt sådär. Eller rättare sagt så gick det först rätt bra. Jag sa hejdå och satte mig en stund i trapphuset och smög sedan in och höll mig undan.
Stella somnade hyfsat i sin säng efter en stund vilket var före halv 8, men sen vaknade hon efter 10 och då var det inte mycket som var populärt. Hon ville att H skulle sitta där och blev så arg när han i princip bara svarade med ramsa och gick ut. Hm. Så inte förrän 9 somnade hon, men iallafall i sin säng och inte med H bredvid och inte gråtandes.
Nu är vi borta imorgon men rutinerna kan vi ju hålla för det – hos mormor och morfar känner hon sig hur hemma som helst och har en ”egen” säng så det är bara att köra på.

Mormor och morfar var det ja. Vi åker upp till Dalarna en sväng imorgon, så H kan träna lite inför Vasaloppet, och en del grejer behöver hämtas och så ska vi såklart umgås lite med familjen också – framför allt. Så ikväll har vi packat lite – och det finns ju en liten (om än minimal) chans att bebisen har brått (om det nu räknas som brått om den kommer på söndag då jag räknas som fullgången) och isåfall blir det väl att åka till Falun – så vi konstaterade hög tid att göra iordning en ”BB-väska” som också får följa med i packningen.

Det var ingen särskilt genomtänkt packning, men lite kläder till mig och liten, en necessär till mig och vetekudde + tens + papper om blodgrupp etc är väl det nödvändigaste, och det är iallafall med.