Halvvägs genom lördagen

Lika lyxigt som det på fredagskvällen känns att man har en lång helg framför sig, med tid för en massa mysigt – lika frustrerande upplever jag det sen när tiden börjar knalla på utan att vi fått något vettigt gjort eller utan att vi har några som helst planer.

Så har det blivit idag, och det här med att vara hemma och bara fokusera på rekreation är bara inte riktigt vår grej. Så nu sitter jag här och känner mig frustrerad, 11.30 denna lördagsförmiddag (som snabbt rusar mot eftermiddag).
Bästa helgerna är för mig och oss helger där vi umgås familjen, och gärna med andra. Vi är nog lite njutningsföräldrar, som verkligen gillar att vara med våra barn. Som utan tvekan leker och gör saker på Stellas villkor. Mycket mer än jag någonsin trodde innan vi fick barn.
Möjligtvis bidrar att vi ger oss själva och varandra utrymmet att fortfarande bara vara vuxna hyfsat ofta – själva på varsitt håll såväl som i egenskap av par – till energin och lusten till just detta.

Idag är jag dock mest sugen på en vuxendag. Jag spelade nog ut hela mitt register igår, lekte och höll på så det täckte två hela dagar. 😉

Well well, mycket blaj blir det. En stark kaffe och en promenad på det här så kanske frustrationen lägger sig och vi kommer på något vettigt att göra idag. Men först väntar tydligen lite lek i Stellas rum, med ”Både mamma och pappa! OCH Maxen!” som hon själv säger, stort leendes. Vem kan neka..? 🙂