Trött…

Vi fortsätter vårt härliga sportlovsfirande. Idag tog vi en förmiddagspromenad i solsken och marsvärme (dvs typ plus 5), jag drog Stella i pulka och välkomnade lite extra motstånd, i det för övrigt medvetet rådande träningsuppehållet. Hon fick leka loss i en jätterolig lekpark – som förmodligen är ännu roligare när all förbannad snö försvunnit.
Efter en sväng hemma för lunch drog vi sen ner till en annan Borlängepärla – äventyrsbadet Aqua Nova. Det är så grymt bra det badet! Jag och Stella badade och mamma hängde med Max. Det blev många turer i roliga vattenruschbanan, och 1½ intensiv timme i vattnet. Vi var helt slut efteråt båda två, men Stella somnade givetvis inte.

Så ikväll har det inte varit en särskilt pigg tjej här hemma, och dvd-n har fått gå varm. Jag la henne redan 20 i 7 och hon slocknade utan ett pip. Själv har jag haft lite nackont (sovit ovant?) och därmed jordens huvudvärk, ihop med lite kroppsvärk (träningsvärk eller förkylning på g?) så tröttheten gäller även för mig. Detta trots att jag haft minst sagt lugna gatan senaste två dagarna, då mamma varit ledig med oss och både varit lekmormor och fixat mat osv. Lyxigt till tusen!