Ny dag i mammaledighetsfabriken

Åter igen en dag med sovmorgon, jag väcktes av Max vid 8 och så väckte vi Stella gemensamt. Halleluja. Men ändå välkommet efter att Stella vaknat vid 05 av hosta och kom in till oss – något som inte hänt på kanske 2½ månad. Hon somnade om efter en stund, men själv låg jag vaken och inväntade Max som inte ätit än. Gav honom käk strax före 6 (och han somnade om i sin säng direkt som vanligt) och jag lyckades somna om lite senare. Så en vakentimme är ju inget att klaga över, det ”borde” väl vara så varje natt? Inväntar fortfarande sömntöcken… eller ska jag snarare säga att jag fortfarande njuter av att inte behöva uppleva den här första tiden som i en dimma.

Efter kyrkisfrukost är jag hemma en kort sväng och byter skor, för inte sjutton kan jag fortsätta sitta inne en härlig dag som denna. Trots lång Att Göra-lista… Bättre ut och känna värmande solstrålar mot kinderna under långpromenad. Så får det bli.
Om jag tar med handsfree till telefonen kanske jag kan förena nytta med nöje och kryssa för några saker på min långa lista – som faktiskt krympte lite igår kväll – bra där Lisa!

Ha en skön dag!