Sovmorgon och härlig dag

Vi började dagen med att sova. Allihop (utom H som ju måste jobba). Tio i 8 kom Stella in. Jag småslumrade en stund till medans hon satt i vår säng och kollade på barn-tv, och vips så var klockan 20 över. Oopsi. Väckte Max (sjusovare) och fixade två barn med högt tempo, och packade min väska. Så först tio i 9 var vi redo att ge oss iväg till dagis… och just då kom jag på att jag glömt ge Stella frukost. Oopsi igen.
Frukost och mer fix och först 20 över 9 gick vi till dagis. Inte helt populärt eftersom deras pedagogiska verksamhet börjar klockan 9, men det är ingen vana så jag tror att det var okej för den här gången.

Jag fick min frukost på kyrkis som vanligt, trevligt (också som vanligt). Sen drog jag och Max till Sickla och körde ett SatsBaby-pass – satt väldigt fint efter helgen inte minst. Förra veckan missade jag tyvärr eftersom Stella var sjuk då. Efter passet duschade jag där, och Max somnade.

Tog då en snabb sväng i Sickla köpis för att kolla efter Desigualklänningen. Tyvärr fanns den ej där heller, så jag får nog lov att åka in till stan i veckan och gå på desigualbutiken.
En fräsch sushi hanns också med.

Nu tränar Max i gymmet och jag ska beta av lite på min ToDo-lista. Jag har mycket som behöver fixas just nu, och igår kunde jag trots min trötthet inte riktigt somna för jag oroade mig över så mycket grejer. Inte förrän jag lagt in 18 (!) nya poster i Remember the milk (app som håller Att Göra-listor) kändes det tillräckligt bra för att kunna somna. Så, snabbt fix innan hämntning om 20 minuter alltså!