Lördag

För ovanlighetens skull höll barnen samma tid imorse som till vardagligdags. Annars brukar det var vara 8-snåret på vardagarna men en timme tidigare på helgen, liksom. Men idag var det konserverad morgonform och vi var tacksamma efter en (som vanligt) sen middagskväll igår.

På förmiddagen åkte vi till Aspuddsparken för lite häng, och träffade där upp Elea och Carro – trevligt! Det var dock kallt, hur sjutton kan det vara 13 grader när det är slutet av maj?! Suck!

Tjejerna spanar lite djur. Sen blev det den obligatoriska korvgrillningen och lite lek.

Vi fick åka hem och komplettera kläder och gick sedan till Hornstull för att heja på marathonlöparna just vid den riktiga jobbiga biten på väg upp på Västerbron. Många sega ben där med 9 km kvar!

Fast inte för bästa Jenni som vi hejade på – hon såg fräsch ut. Hon är så galet duktig vår fina fina vän, och sprang i mål på fantastiska 3:33:35. Vilken bedrift!
Tydligen var min gamla innebandykompis Alice bara 20 sekunder efter, så det var synd att vi missade henne – jag hade inte full koll på hennes status. Duktiga tjejer va?!

H blev sugen att springa igen, om det var bara för att det såg roligt och inspirerande ut vet jag inte – kanske har Jennis tid som med ca 10 min slog hans och hennes makes med suget att göra också, haha.

Nu är vi trötta allihop, Stella softar framför en film med sin efterlängtade lördagsgodispåse som vi köpte på hemvägen, Max och H sover och jag hänger i soffan. Det här tempot kommer vi nog hålla resten av kvällen också känns det som.