Oh happy day

Stella har önskat sig en sak i 3-årspresent. En enda sak. Nämligen en sparkcykel.

Det har hon berättat för oss minst en gång om dagen i ett par månader. Det har nästan gjort ont i mammahjärtat att hon fått vänta så länge på något hon så enormt mycket velat ha.
”Vad vill du ha mer då?” har vi frågat. ”Ingenting! Baaaaaja en spajkcykel”, har det konstanta svaret varit.

Och nu äntligen – finaste presenten från mormor och morfar.


Såhär har det sett ut hela morgonen. Högsta fart i kammaren, största skrattet.

De köpte sparkcyklarnas rolls royce. En ”Mini Micro”. Den har en lite speciell design och funktion. Man svänger liksom inte på styret, utan man lutar åt det håll man vill köra för hjulen ska svänga. På det viset främjas balansen och det blir mer likt en vanlig cykel, samtidigt som den är stabil med sina tre hjul varav två fram.

Om Mini Micro

Mini Micro är en prisbelönad sparkcykel i cool design och av hög kvalitet och säkerhet för de allra yngsta. Den är redan mycket populär bland barn över hela världen och den har blivit oumbärlig för många föräldrar som vill ta sig fram med barn på ett enkelt och snabbt sätt. Små barn lär sig fort att åka på sparkcykeln tack vare dess stabilitet och enkla patenterade styrning. Dess formgivning som tagits fram med hjälp av medicinska experter utvecklar barns balans, koordination och motorik på bästa sätt. Barn älskar sparkcykeln och friheten de känner av att kunna ta sig fram enkelt och snabbt på egen hand. Vuxna älskar den också då den gör transport med barn så rolig och lätt.

Mini Micro har redan vunnit många priser och förra året blev den också utsedd till årets leksak av The National Association of Toy and Leisure Libraries, NATLL, i Storbritannien: Toy of the Year 2007 – Gold Award, Good Toy Awards NATLL, London.