Fredagspizza

Nej, någon sådan fick vi inte. Däremot bjöd Stella på en fint bakad sådan i parken efter dagis.

För sälvklart var det pasta på menyn igår inför dagens lopp.

Själv välkomnade jag helgen med ett pass på SATS. Jag tränar sällan på fredagar, för då vill jag vara hemma med familjen och mysa (eller vara på AW), men med dagens lopp i åtanke så passade det bäst.
Det var ett nytt pass på SATS som heter Sh’Bam. Det kördes som eventklass i våras men har nu blivit ordinare.

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul.

SH’BAM™ bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa.

Passet var grymt kul! Det är ju bara för härligt att få göra roliga dansmoves utan att behöva vara snygg. Eller alltså, det hade ju varit extra kul om man varit snygg också, men man blir inte portad om man inte är det. Tur. 🙂
Det var en massa bra musik, topplista typ. Det jag gillade mindre var när det var rumba och salsa etc. Det är ju också kul men man kan väl lika gärna skilja på latinodanserna och låta de vara på zumban och mer vanlig street-funk på Sh’Bam.
Ledaren (som tyvärr bara var vikarie) var hur bra som helst, verkligen energispridare. Han gör tydigen vanligtvis SatsEnergy på Stureplan, tips!
Det var inte ett särskilt svårt pass, men visst ska man kunna grundstegen från aerobics och ha lite taktkänsla iallafall.

Jag kan lätt tänka mig att köra Sh’Bam fler gånger! Det gäller nog dock att boka upp sig långt innan, det är väldigt populära klasser – konstant fullbokade.