Joggingsuget börjar kika fram…

Helt otroligt, men det verkar som att mina två månader utan löpning börjar ge resultat. Alltså nu pratar jag inte (bara) om större rumpa 😉 utan om sug att springa generellt. För första gången sedan tjejmilen var jag i torsdags sugen att springa. Jag var bokad på Piloxing men H var inte säker att han skulle hinna till SATS och hämta barnen innan passet började så jag safe-ade upp med utelöparkläder ifall att han inte skulle hinna. Och på ett sätt hoppades jag att han inte skulle det. 🙂

Okej då, lite var det kanske för att jag hade en ny löpartröja att ta fram. Köpte denna knallrosa Niketröja på Stadium för ett tag sedan på halva priset. Letat länge efter sån.

Nåväl. H hann och jag körde Piloxingen, jag vet ju att det blir enbart löpning i tre månader nu så lika bra att njuta SATS-pass så länge jag kan.  

Idag känner jag lite samma sak, men det får ändå bli Zumba-passet idag. Näst sista passet innan resan tror jag, siktar på CorePuls imorgon också.

Följ mig!

Mer läsning...
semesterträning sommarträning 2018
Semesterträning anno sommaren 2018