Idag var mitt viktigaste mål att hitta en ny cykelhjälm åt Stella. Hennes nuvarande sitter som en liten fez uppe på bakhuvudet på henne. Inte så konstigt med tanke på att hon fick den när hon var typ 10 månader. Så den fina cerisa med färgglada blommor på får Max lägga beslag på.

Jag letade runt på ett helt gäng butiker men tyckte allt i barnväg 0var superbarnsligt och trist. Kanske var det också lite för att jag ju sett Bells varianter av hjälmar med Paul Frank-motiv och fastnat så för dem. Redan förra året.

Och när jag idag kammade noll tog jag till det vanliga knepet – hitta på nätet. Det funkade givetvis som alltid. En hel massa snygga Paul Frank-hjälmar hittade jag. Okej, lite väl dyra är de, men hundringen extra kan jag ta – och såvida den inte blir borttappad så kommer den hänga med i många år med två barn.

Alla de här fina fick Stella välja på. Och en till.

20120324-231003.jpg

Givetvis valde hon den nedan. Den var ju grön. Hade jag fått välja hade det blivit någon annan (lila eller vit förmodligen), men men…. Rätt cool är den ju iallafall. 🙂

20120325-155340.jpg

På väg hem i detta nu, hoppas den passar trots att jag tog den stora storleken ”Small” som var för 51-58 cm och inte ”X-small” som är för 46-53 cm. Jag mätte Stellas huvud till 51, just på gränsen…