Åh vilken kväll jag haft!
Jag har varit med en av mina bästa vänner på Intiman. Där lät vi oss inspireras av två människor med mycket vettigt att säga.

Annika Sjöö pratade om att slänga vågen, äta rätt och älska träning. Mycket av det kan jag redan men jag älskar ändå inspirationen. Övertygelsen. Känslan, även om det samtidigt landar i balans. Balans är mitt viktigaste ord.

Mia Törnblom har jag hört lite olika om. Mest bra. Lite kommersiellt.
Jag kan säga att Mia klev in och dominerade. Hon är inte så anlitad för intet! Vilken berättare, underhållare och retoriker. Mia äger scenen! Självkänsla och självförtroende kan man inte få nog av, och sättet Mia lyfter fram det på är klockrent. Inspiration.

Bubbel och mingel i paus, middag och ett glas med J efter under givande diskussioner. Kan det bli bättre?

Jag har mycket mer tankar från kvällen och ni kommer få ta del av dem.
Det är inte omöjligt att min blogg kommer få gå mot wellness framöver. Hela konceptet. Jag drivs så av det. Min positiva syn – i livet i stort vilket speglar sig i bloggen – är ett medvetet val. Det bygger på många tankar, mycket medvetenhet, en tanke om vem jag vill vara och hur jag vill leva mitt liv. Det blir ännu mer tydligt kvällar som denna när jag får en ytterligare boost inom området.

En fin kväll med energi på alla plan. Jag hoppas jag lyckas prioritera den här typen av event igen!

20121017-234615.jpg Bara tjejer. Killar har väl redan det där självförtroendet och självkänslan. Och en okomplicerad syn på sina kroppar. Grattis.

20121017-234714.jpg Energiska Annika Sjöö. Mycket protein, smarta kolhydrater, pulsbaserad styrketräning. Ja, du har mitt instämmande!

20121017-234827.jpg Mia. Fantastisk personlighet och underbart kroppsspråk.