Mot mörker och kyligare tider

Visst lät rubriken deppig?
Men jag gillar mörkret ute, ofta. Det är ju rätt mysigt, faktiskt. Och med mörkare årstider går jag alltid mot en mörkare garderob (även om jag rätt ofta får kommentarer för att jag vågar färg, vilket händer när jag har någon av mina gröna klänningar som är flera till antalet).

Så mot mörkare tider i garderoben, och med det behov av att rusta mig inför dessa också… Och det är ju då en annan grej nätet är bra till – här har jag suttit hemma i soffan och klickat hem lite småsaker från Country Dreams. Med koden ”höstlov” är det 20% på hela sortimentet. Tips!

Jag rustade mig genom en ny mössa från HPI of Sweden. Visst blev de kanske lite uttjatade förra året… men de är fina tycker jag och fastnade för denna i flätad variant. Ja, tofsen är givetvis (numera) i fuskpäls!
En scarf i mörkare färgskala från Beck Söndergaard fick det bli också. Jag älskar min beiga med vita stjärnor och denna mörkgrå med svarta, mindre stjärnor har jag gärna för att mysa till det lite inomhus till vintern. Humanity-armband, hur många har jag? Inte så många, jag har slitit ut dem. Har fånigt nog inte tröttnat och numera kostar de typ gratis också, detta 150:-.

20121028-222548.jpg