Både Stella och Max har hostat i några dagar. För Stella har det hållit sig på en låg nivå och hon har inte hostat på nätterna heller. Det har inte Max direkt heller (eller jo, lite) men hans låter liksom ganska i bröstet-rosslig och igår var han inte riktigt helt hundra. Inte imorse heller. Så han fick vara hemma idag för att återhämta sig. Han har hostat och snörvlat men är pigg – är det sämsta VAB-kombinationen eller..? Nej, jag tar tillbaks, det finns många värre, men att tro att man ska kunna jobba är ju bara att glömma. Han har varit för pigg och leksugen för det. Å andra sidan har vi haft väldigt mysigt här hemma.
Vi tog dessutom en kort utflykt på förmiddagen och gjorde ett par små ärenden i centan, och efter en liten 10-minuters sovning sittandes i vagnen blev det svårt sedan att få honom att somna hemma för att kunna jobba som tänkt. Ah, att det kan påverka så mycket, de där få minutrarna!

Han sover nu istället, vid 4..?! Ajaj.
Jag har iallafall skrapat ihop 3-4 timmar jobb, alltid något men nu är det dags att väcka honom så det inte blir strul ikväll.
För övrigt undrar jag om någon kan berätta för mig vart min motivation till att träna och äta bra mat tagit vägen? Jag vill helst ligga i soffan och pilla mig i naveln eller för den delen gosa med närmaste barn, och käka pepparkakor jag. Hjälp!

20121030-162356.jpg