En bal på slottet

Ikväll missar jag både det ena och det andra. MGroup har event på Pure, Girls night out, och där befinner sig de flesta av mina bloggvänner (ja de har ju utvecklats till det, flera av dem). Det hade verkligen varit kul att vara där (lite ångest nästan! hoppas ni har roligt!) – men ikväll är inte min utekväll.
På Söder myser två väldigt nära vänner varav en som bor alldeles för långt borta – men ikväll är till och med Söder för långt bort.

Min dag/kväll är nämligen imorgon då jag ska på möhippa. Det är ingen fara – personen i fråga är inte så mycket för Internet och vet kanske inte ens vad en blogg är, än mindre att jag har en? Och inte anar hon något heller, för vi som hippar gör det lite i efterhand.

Istället är det Henke som är ute ikväll. Och jag har ett bonusbarn här.

Det har gått himla bra, och jag är så glad att lill-kusin (som inte är någon lillkusin för han är ju faktiskt snart storebror!) är här med oss. Att själv få en bebis 4 månader efter att ett syskonbarn kommit gör ju på något sätt att det är svårt att lyckas bygga upp den där riktig nära kontakten man vill ha, för det är rätt mycket uppmärksamhet som pockas på från annat håll. Men G gillar mig tror jag, och det var inga problem att vinka av sin mamma idag. Sen har jag och barnen haft det kanon, med barn-fredagsbuffe (köttbullar, prinskorv, gurkstavar, paprika, pommes frites och rösti) som älskades, ballongdisco, lek, pyssel och film. Alla tre somnade före 8 och jag ger mig själv med beröm godkänt.
Att jag inte gjort så mycket efter det, inte ens plockat ur diskmaskinen – eller än mindre fixat mat åt mig själv (några prinskorvar vid halv 6 har hållt mig på benen ikväll) – spelar väl inte så stor roll då? Jag har redan plockat mina vuxenpoäng ikväll. Fixa diskmaskinen har jag gott om tid till imorgon bitti för jag misstänker att det inte lär bli någon sovmorgon för min del, inte minst med morgonpigga gästen här.

20121109-224051.jpg

20121109-224058.jpg

 

Inte gjort något förresten, inte sant. Jag har plockat fram kläder tills imorgon för dagen går i ett (före hippan som drar igång efter lunch tänkte jag hinna med att spela en innebandymatch också), och så har jag målat naglarna också. Inte så lite det?