Inte ett endaste litet blogginlägg på hela helgen – och knappt något livstecken på Instagram eller Twitter heller för de som har koll på mig där (LifeOfLisaF). Vi har helt enkelt haft så mycket för oss. Roligheter.

Vi inledde lördagsmorgonen med att dra till Eriksdalsbadet och bada ihop med tre andra kids och lika många föräldrar. Väldigt kul! Däremot var det enormt mycket folk, inte alls mer lagom som vi ändå upplevt det tidigare lördagar – men vi har nog varit där vid 9 då och inte 10. Kaos var det, men barnen brydde sig inte nämnvärt och hade kul ändå. Direkt från badet åkte jag och Stella på tjejutflykt – innebandymatch för mamman. Lite alternativt kvalitetshäng men hon gillar det så då är det ju winwin. Däremot hade vi lite tråkigare än vanligt, matchen slutade 1-1 men var ytterst ointressant och vi var fler än vanligt som var med vilket ger mindre speltid och jag kände inte att jag kom in i matchen. Stella hade inte lika många barn att leka med som hon brukar och drog dessutom till med en vurpa på läktaren. Ajja.
Sen drog vi hem och inväntade middagsbesök av grannfamiljen (som var med och badade imorse). Till den hade hjortgrytbitar legat i marinad av rödvin/enbär/timjan mm under natten och kokades ihop till en gryta enligt Per Morbergs recept Viltgryta. God men inte hundraprocentig, någon som har tips på Grytan med stort G? (förutom Boeuf, den kan vi). Löjromstoast/snittar före, knäckig äppelpaj efter. Gotti.
Kvällen blev enormt trevlig så trots att vi hade tänkt avsluta rätt tidigt och vissa dessutom skulle jobba idag, så gled timmarna iväg och blev efter 01. Jaja. Klart värt.

20121118-194314.jpg
Viltgryta på hjort à la Per Morberg

Dagen har fortsatt med tempo, Stella på jympa och då passade jag på att köra ett rejält benpass på SATS med Max på miniSats. Bra tidsutnyttjande! Därefter blev det direkt till Cafe Opera för familjebrunch med minidisco och after ski. Eget inlägg om det kommer. Om vi var lite möra när vi kom hem några timmar senare efter lite city-ärenden? Oh ja. Fast det var ändå mysigt att lillkussen kom och hängde med oss (mig, Henke tränade..) några timmar, men visst var jag lite tacksam för det där med intresse för iPad och youtubefilmer på kattungar/traktorer/babblarna/Pippisånger/… 😉

20121118-194450.jpg
Barnvakt är jag, barnvakt är ipaden..?