Vardag åter

Den första hade vi igår. Henke jobbade och själv var jag hemma med Max. Alltså, suck! Jag må ha uttalat att jag inte var helt sugen att börja jobba (vem är det efter lång ledighet när de flesta fortfarande är lediga, liksom?) men jag menade inte att jag därmed föredrog VAB. Nej. Jag försökte jobba lite men kombon med en ändå hyfsat pigg tvååring är inte direkt något vidare.
Idag byter vi dock roller och jag drar till jobbet medan Henke är hemma med Max (som mår rätt okej men inte tillräckligt bra för att gå till förskolan).

Vardag och välkommen tillbaks gamla rutiner. En god smoothie får följa med till jobbet – blåbär, avocado, banan, spenat, supergreens och kokosmjölk. Frukt/bär som blir över fryses in – redo för snabb mix en annan dag, perfekt!

20130103-085552.jpg

Gårdagen hemma innehöll en snabb utflykt till IKEA för att hämta hem en säng. Nu är vi ännu ett steg mognare i hemmet, ingen bebissäng kvar. Max är lite liten att byta kan jag tycka, men han somnar så stabilt och om han (sällan) vill över till oss så ser han ju ändå till att få det, spjälsäng eller stor. Och han vill helst sova själv. Det blir nog bra. Framför all tycker jag att det blir väldigt mycket trevligare i rummet, en säng att ligga och läsa böcker i, och plats för förvaring under.
Första natten gick bara bra – läggning och hel natt i sin säng (om än tidig morgon men det kan inte heller skyllas på sängen utan hostan). Håller tummarna för att det fortsätter lika smidigt framåt.

20130103-085413.jpg
Självklart fick det bli en Kritter även åt Max – tycker den sängen är superfin.