Antibeslut

image

Att vi hade en så trevlig kväll med våra kompisar igår kväll och sneglade på en klocka och konstaterade att ”oopsi, så klockan är 01.30?!” hade ändå egentligen mindre att göra med dagens beslut. Som på ett sätt var mer av ett antibeslut. Förstår ni vad jag menar? Man lyckas liksom knappt att ta ett aktivt beslut och därmed landar man i ett bara genom att inte ta ett. Samma funktion som får en att fastna i soffan alldeles för länge ibland.

Men jo. Det kändes för kallt ute för skidor idag även om en fantastisk dag givetvis är vad Rommes besökare får idag. Liksom alla friluftsiga besökare på alla andra vintervackra ställen. En dag som denna finns det gott om dem.

Så vi packade ihop oss istället, gjorde några små ärenden på Kupolen (snart har jag förhoppningsvis en fungerande iPhone igen efter att nu äntligen ha låst upp den från operarörslåsningen!) och det vädret vägen njuts från bilen.

Vilket dock ger möjlighet till en långpromenad på Stockholms lite renare gator, tid till träning och lite tid hemma innan vardagen åter tar vid. Ett ganska skönt ickebeslut ändå.