Jag springer för alla flickors rättigheter

Jag har sagt det tidigare, men idag kan jag poängtera det alldeles extra. Idag springer jag Tjejmilen, och jag gör det för Plan Sverige. Jag gör det för flickors rättigheter, jag gör det som del av mitt lag – som jobbat hårt för att samla in pengar till detta välgörande ändamål.
Det är såklart inte för sent än – klicka in på den här länken, din gåva är bara ett klick bort, och 100:- ger ett års skolgång för utsatta flickor. Det gör skillnad! Du kan göra skillnad!

Jag skrev ett långt inlägg häromdagen varför jag i år är enormt opeppad för Tjejmilen. Jag analyserade. Inte fokus på löpning (=sämre tid), sprungit många gånger (=prestationskrav), nya lopp känns för mig roligare och mer utmanande (njutning?) mm. För första gången någonsin (jag är inte den som ger mig när jag bestämt mig för något) skulle jag nog ha ställt in dagens lopp för att känslan inte finns där. Fast jag publicerade aldrig. Det var för negativt, och min inställning till livet är att fokusera på det bra och det är det som ska finnas i min blogg.

Och jag har såklart inte ställt in. Jag springer ju för Plan. Så det tänker jag göra. Mitt bidrag till de här flickorna är lite pengar till insamlingen (såklart) och att jag springer. Så, jag som är frisk och kan springa tänker inte backa ur. Ekonomiskt bidrag, mitt lopp jag ska genomföra – och så lite squats med laget efteråt som tack till er som bidragit.

Dags att springa! För Plan Sverige, för flickors rättigheter!

20130907-111639.jpg

Bild är från Annikas insta. Ja tjejer, nu kör vi!

Vill ni träffa oss förresten så kom förbi Plan Sveriges tält på Gärdet! Hoppas vi ses!