Novemberpepp! Eller depp?

Den här veckans PEPP alltså!

• Ikväll ska jag attackera Hammarbybacken med ett gäng sköna träningstjejer, pannlampa och reflexväst! Sen blir det direktfärd till Frescati för innebandyträning. Måndagsdubbeln är bästa dubbeln!

• Imorgon är det fotboll. Zlatan mot Ronaldo, förlåt, jag menar Sverige mot Portugal i avgörande Play Off-matchen – och jag är på plats på Friends Arena med en kompis! Tjoho! Peppen! Mat på stan och någon öl lär inleda det hela.

• På onsdag ska jag bota mitt dåliga samvete och småångest och ansöka om nytt pass för mig och Stella. Det är ingen bra idé att resa med ett som går ut inom ett halvår… och därefter kan vi söka visum till Sri Lanka. Checkcheck på ToDo-listan inom kort med andra ord. Med det bör jag attackera Att Köpa-listan också. Chinos/cargo-resebrallor (Stella + mig), midjeväska mm är måsten som ska på plats nu.

• Apropå Sri Lanka så börjar min största reseångest stillas. Ni vet – kanske? – när man fått barn och oroar sig lite mer om resorna..? Känns igen? Ja, det händer också oss lite mer vana/kreativa/galna? resenärer som för vissa kanske kan låta lite oansvariga. Så är inte fallet. Vi tror visserligen inte enbart på hemmets eller Bamse-klubbens ”trygga” vrå utan är övertygade om att man kan resa med barn, men gör allt för att hitta så bra lösningar som möjligt. Säkra, smarta, görbara. Och i alla fall, min största småångest för vinterns resa har varit gällande Sri Lankas inland pga tider som är lite knepiga, hetsig trafik och bokningsbara/fräschare tåg som inte tajmar. Nu har jag dock hittat många rekommendationer på pålitliga och proffsiga chaufförer och det börjar kännas både (tillräckligt) säkert, prisvärt och upplevelsemaxat (de agerar guider och stannar som man vill på samma gång). Tjoho!

• Sen har jag också flera kompisdejter (efter läggningstid) och ja – vardagarna denna vecka lär flyga fram innan vi åter har fredag och helg.

Vad har ni för er i veckan? Känner novemberdepp eller novemberpepp?

20131118-133122.jpg
Fiji på Fiji.