Jag hade tänkt inleda dagen med minisats idag, när Henke skulle ta ut farföräldrarna på lite ärenden. Men Max kändes lite väl snorig och ska jag vara helt ärlig var jag inte helt motiverad för hela “pysslet” runt det med båda barnen själv just idag så när Stella gick iväg för att fråga om kompisen i grannporten ville leka en stund tog jag fram den här gamla kompisen.

20131130-121923.jpg

Jag har bara en kettlebell hemma, och 12 kg är då utmärkt tycker jag. Lite för lätt vikt för mig att svinga osv, då föredrar jag 16, men helt lagom att kunna göra ett antal övningar med. Tillräckligt många för att det ska räcka, hemmaträning är ingen favorit utan mer nöd-träning för mig. Jag har en Casall Multritrainer (motsvarande TRX) också, men den används mer på somrarna när vi är på resande fot.

Jag värmde upp med ett gäng basövningar med lite fler repetitioner och låg vikt (Casall 3 kgs-hantlar) innan jag gick på övningarna, som jag körde 10-15 reps på och cirklade igenom.

4 varv:
1) Rodd Höger  (KB 12 kg) – bilden längst ned till vänster
2) Rodd Vänster (KB 12 kg)
3) Sumosquat till axellyft (KB 12 kg)

4 varv:
1) Rumpspark bak höger
2) Rumpspark bak vänster
3) Tricepspress från liggande (KB 12 kg)

4 varv:
1) Russian twist (KB 12 kg)
2) Goodmornings  (KB 12 kg) – översta bilderna nedan

4 varv:
1) Sida mage (dippa lätt åt vänster) (KB 12 kg)
2) Sida mage (dippa lätt åt vänster) (KB 12 kg)

20131130-121931.jpg

Det var kanske inte mitt bästa pass genom tiderna – jag har lite svårt att motivera mig hemma och idag fick jag hjälpa Max med pussel lite väl ofta – men all träning är ändå bra träning och lite aktiverade muskler fick jag iallafall definitivt.

Nu är jag redo att lämna av familjen en stund och åka och luncha med en kompis i Sickla, det får nog bestämt bli Garden. Nice!

Följ mig!