Ett välfyllt påskägg från Dove – Rosa Skrot, PT-Linda och energi !

Dove säger själva att de sätter riktiga kvinnor i centrum för allt de gör och att tror på att att riktig skönhet omfamnar mångfald – och därför är riktiga kvinnor Doves sanna inspiration.
Ingen har väl missat Doves fantastiska film som släpptes för ganska precis ett år sedan, som visar hur kvinnor ofta bedömer sig själva på ett självkritiskt sätt och med det förvränger verkligheten. Kolla här:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=rrHoDJinMQI]

Jag fick den allra finaste påskpresenten i år av Dove. Passande nog ett PT-pass, för vad står mer för självkänsla och självförtroende än att känna sig riktigt stark, vad ger mer välmående än ett träningspass? Inget. Träning ger inte bara fysisk styrka utan utveckar den mentala i samma takt. Jag älskar´t.

20140416-212840.jpg

Att PT-passet ägde rum på Rosa Skrot är också passande. Rosa Skrot är gymmet på söder som riktar sig mot enbart kvinnor, stället som är snyggast och trevligast och det överlägset mest inspirerande stället jag känner i gym-väg.

20140416-213026.jpg

Ni förstår, på Rosa Skrot råder en otroligt härlig stämning och det slår mig ofta hur man på SATS kan få lämna pant i receptionen för att ens använda kettlebells (!) medan man på Rosa Skrot lånar handduken till duschen och bjuds på Dove-produkter i de fräscha duscharna. Sådant höjer något så enormt!

Passet jag körde idag var med skrotets nyaste PT-tillskott, Linda. Vilken härlig tjej! Hon försökte först identifiera vad vi skulle göra idag och vad mitt utgångsläge är – lite svårt kanske med en som tycker det mesta är roligt och som inte riktigt kan svara på vad kapaciteten är “…rätt bra tror jag men jag vet inte…”. Fast Linda bestämde att det lät som att vi borde kötta så kötta gjorde vi. Puls och styrka och hög intensitet – det jag gillar mest som bekant. Superroligt, massa nya övningar att ta med mig hem och några nya upplägg. Topp! Linda har själv gjort en helt fantastisk livsförändring – kolla här får ni se.

20140416-212833.jpg

Med mig hem fick jag också en hel påse med Dove-produkter och jag njöt direkt av duschkrämen med doft av granatäpple och citronmeliss. Superfräsch! Jag ser mycket fram emot att använda alla de här härliga produkterna – titta bara! Stort tack Dove för en riktigt grym påskpresent med välmående både från insida och utsida. Bästa kombinationen!

20140416-212856.jpg

 

Följ mig!

Mer läsning...
stockholm nacka
5 saker jag gjort i slutet av maj