Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Den som hängt här ett tag vet att jag älskar träningsevent. Aldrig är peppen och energin högre, och träningsmotivationen som frodas tar jag med mig många månader efter avslutat event. Mitt nästa event är Be Your Best på Altt om hälsa-mässan i november.

Ett event som jag tycker ligger klockrent i tiden är Frisk och Stark familj som Coach Milla och Trend och Träning-Anna arrangerar. En helg med massor med aktivitet för hela familjen är så himla smart, för det enda mindre bra med träningsevent är annars att det tar tid från familjen.
Att alla är aktiva, på sina sätt och själv eller ihop, är en så viktig faktor för att må bra både individuellt och som familj.Hade det inte varit för att vi ska på bröllop den helgen så hade jag anmält den här familjen till detta event direkt.

Skärmavbild 2014-08-29 kl. 13.43.12

Följ mig!

Mer läsning...
premiär på Kolmården safari max meja
Premiär på Kolmården och Bamses värld