Att avboka roliga saker… en träninghelg som skjuts upp

Jag missade Be Your Best i år – som jag dessutom haft glädjen att vinna biljett till – och det var ju supertråkigt. Jag bestämde mig dock att fixa en egen träningshelg ihop med mina tjejkompisar istället. Vi har pratat om det många gånger men inte fått tummen ur riktigt. En helg av umgänge, endorfiner och välmående. Hur kul?! Kul!

Den var planerad till nästa helg och innehöll roligheter som löpskolning och cirkelpass med bästa coach Milla, spinning med peppiga Linda, Anti-gravity-yoga Yogaire , spännande raw-food workshop med duktiga kostrådgivaren Linda (ta chansen att gå i vårt ställe!) och morgonyoga framför den öppna brasan hemma med fina Louise. Fatta vilket koncept att göra med 9 av sina närmaste vänner! Dessutom med boende alla tillsammans hos mig, matlagning ihop på kvällarna och en massa surr och skratt som alltid när vi ses.

Men nej. Eftersom jag inte kommer kunna köra i den utsträckningen nästa helg och det dykt upp en del trix för några av Borlängetjejerna (där de flesta dock skulle få ihop det men ändå med en hel del fix) så fick vi ställa in. Så himla tråkigt!

Vi får ta revansch i vår, och då hoppas jag få med mig lika härliga instruktörer och motivatörer som det var tänkt den här gången!
Och ett helt, fullt och friskt tjejgäng också, förstås.

20120901-153840.jpgVi har inte gjort träningshelger ihop tidigare, men sprungit Tjejmilen och Göteborgsvarvet och åkt Tjejvasan. Här springer 10 av oss ett regnigt Tjejmilen 2012.