Ovanlig Romme-irritation

Om igår var en utmärkt dag har dagen varit lite mer neggo för egen del. Det är kallt som skam och det går inte att värma upp sig då man (vem man är är oklart) tydligen inte kan låta de automatiska dörrarna vara stängda. Luft med 15 minusgrader flyger in fritt och efter en timme inne har jag fortfarande inte kunnat ta av ett enda lager och fryser enormt.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f76/9568551/files/2014/12/img_7307-0.jpg

Stellas skidskola var toppenbra, tre jämnbra åkare har spenderat dagen i röda backarna från toppen. Super!
I Max grupp däremot var man 10 barn med väldigt olika nivå. Alla säkert i rätt grupp men det funkar inte att 10 barn konstant ska vänta på varandra – ibland in upp till 10 minuter. 4 år gamla, i iskyla. Det funkar bara inte. Max var visserligen på lite svajigt humör från början men det blev inte bättre av all väntan. På skidskolans 70 minuter hann gruppen åka 2 (!) åk i lilla barnbacken och 1 (!) åk i knappliften. Ärligt talat?
Nej, den tiden hade lätt kunnat nyttjas bättre genom att åka med oss föräldrar.

Så det ska vi göra nu istället. Om jag vågar mig ut i kylan igen vill säga. Henke och Stella är redan på toppen igen och står på men vi två som är sega fryslortar idag ska nog chilla inne i värmestugans iskyla en stund till. Muttermutter.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f76/9568551/files/2014/12/img_7300.jpg