3/30 – Träning när jag är 65

Jag tränar för livet. Det är min största drivkraft. Ofta motiveras folk av ett icke önskat föreläge, och därför vimlar det av före- och efterbilder på nätet med folk som genomgått stora förändringar.

Min motivationsbild är inte en före-bild. Min målbild är en efter-bild. Hur jag fungerar som äldre, vad jag orkar och hur jag lever.

I min värld reser jag fortfarande mycket och vandrar upp på berg. Och så står jag där, på toppen av världen som den ser ut just då – och bara är. Njuter. Aldrig, aldrig så länge jag har makten att påverka kommer jag låta min fysiska form vara en begränsning i livet.

IMG_3759

Därför tränar jag när jag är 65 som nu. Regelbundet, glädjefyllt, smart och för livet.

Följ mig!

Mer läsning...
Om workshop på Lofsangruppen studio (träning efter graviditet)