17/30 – Favoritinspiratör

Den här rubriken alltså. Jag skulle kunna nämna så många, och jag är så himla nära att börja rabbla namn och varför. Om personer med mål och drömmar, med vilja och jävlaranamma, med energi och lust, med kloka ord och pepp. Men jag vill ändå hålla mig till rubriken i det här fallet och i träningskategorin sticker en person ut som inspiratör för mig – Lofsan. Lovisa är en sann inspiratör och den som är med mig på gymmet konstant, genom de upplägg hon står för som utgör 90% av mina träningspass, genom det jag har med mig sedan PT-timmar, träningsdagar och gruppklasser som gett mig både självförtroende, självinsikt och teknikkunskap. Utöver det bjuder hon på sig själv och sin kunskap både genom sin blogg och andra communities, kommer med klokheter om träningsfeminism och livet i smått och stort och framför allt så är hon en riktigt härlig tjej som jag är jätteglad att jag lärt känna – det är så mycket värt för mig på så många sätt.

IMG_9169.JPG

Bilden ovan är från Lovisas releasefest för sin första bok “Stora löparboken för kvinnor”. Hennes nästa bok “Lofsans mammaträning” kommer ut i slutet av sommaren, det vill säga i alldeles perfekt tid innan det är dags för mig att jobba med återkomsten efter graviditet. Den här gången ska jag göra rätt – och det känns så peppande! Det är också något som Lovisa mer än någon annan lärt mig. Lästips hos mig:  Gravidträningen – och den efter. Ett ämne jag lär komma tillbaka till både en och tre gånger.

Följ mig!

Mer läsning...
åre löpning
Att vara en lagspelare i själ och hjärta – några ord om det, och tacksamhet