Med gäst i Att resa-poddens livepodd

Ni minns att jag berättade om att vi på torsdag livepoddar på husbils- och husvagnsmässan Caravan Stockholm på torsdag, 13-13.30? Peppen har känts lika enorm som stoltheten över att överhuvudtaget få frågan. Men, man brukar säga att livet kan komma emellan – och ibland riktgt tråkiga delar av det – så idag får jag berätta att Annika tyvärr inte kommer att kunna vara med av personliga skäl (läs hennes fina inlägg om När världen får vänta här). Det känns såklart oerhört tråkigt – för detta har varit en dröm för oss båda, och något vi sett så enormt mycket fram emot.

Livepodden blir dock fortfarande av – torsdag 16/2, 13-13.30, och innehållet blir detsamma. Men, när Annika fått lov att avstå den här gången, så har vi fått med en gäst. Jag berättade ju att Peter och Helena från Freedomtravel har flera programpunkter på Caravan-agendan – och nu ska Peter också hoppa in och gästa oss. Vi är så himla glada för det!

Peter har med sin digra rese-CV full koll på i princip alla destinationer vi tänkt prata om, och dessutom har han tagit sig bilburet genom de flesta ställena, så han kan bidra med reflektioner såväl som tips för de på mässan som blir sugna på våra rekommenderade ställen på det som man kanske får utgå ifrån att är deras favoritsätt att resa; med husvagn/bil. Det blir en bra kombo!

Jag kommer att sakna Annika – så mycket! – men ser fram emot att göra en livepodd och då med Peter som gäst. Avsnittet med honom och Helena är ett av våra mest lyssnade, så det känns superkul att han gör ett gästspel i Att resa-podden igen!