Tävling: Vinn en guidebok till New York

Jag tycker att guideböckerna från Karavan reseguider är riktigt bra – för de ger tips om pärlor bortom turiststråken. Dessutom har de stort fokus på matupplevelser, vilket jag som bekant älskar.

På min Instagram har jag just nu en tävling om en reseguide till New York; Mitt New York.

För att vinna – gå in och följ mig på Instagram; https://www.instagram.com/livetfrandenljusasidan.se/ och tagga där någon du skulle vilja åka till New York med under bilden på NY skyline från Central Park (nedan). 

Idag är det onsdag och en vecka till avfärd. Längtan, alltså!


Mer om tävlingen: *Avslutas tisdag 23/5 20.00 *Jag utser vinnare (kan ej överklagas) *Jag kontaktar vinnaren via Instagram inbox, om ej svar så ytterligare en gång. Ny vinnare utses efter två veckor vid uteblivet svar *Vinst skickas inom, och enbart inom, Sverige

Följ mig!