Dagens; TV-inspelning Out of office

Idag var det dags igen – jag var åter inbjuden till Aftonbladets häftiga takterass för att ställa mig framför kameran. Före sommaren var jag med på en inspelning av deras reseprogram Out of office, och mitt i semestern kom det avsnittet ut på webben – och strax därefter fick jag frågan om att göra ytterligare ett gästspel i programmet. Även om det var nervöst senast så var det övervägande kul, och jag tycker själv att resultatet är riktigt okej – så jag lät Ja-sägaren vinna över Inte ska väl jag och vad nervöst och läskigt-sägaren. Det är verkligen en ära att få frågan om att vara med och diskutera resor i ett så välproducerat program!

Idag lämnade jag (tacksamt) Meja hos några vänner så jag skulle slippa ha det att fokusera på, och så åkte jag till stan och tog plats i sminket. Rätt skönt att sätta sig totalt ofixad och låta ett proffs gå loss!

Senast var det lite jobbigt på taket då det var så stark sol som låg mitt i ögonen på mig, så idag var det betydligt skönare med ett dramatiskt molntäcke. Förhoppningsvis ska inte vinden märkas av så mycket på resultatet!

Idag pratade vi om att resa ensam. Jag gör ju inte det så ofta längre, även om att resa själv med en bebis som jag gjorde till Norge i våras kan räknas dit, men jag har gjort det många gånger inte minst i början av min historia som resenär – och inte minst är jag en stark förespråkare av att våga. Man har så mycket att vinna av det! Såhär har jag tidigare resonerat om att resa ensam. Idag fick jag vara betydligt mer kortfattad, men jag hoppas att jag ändå fick fram mitt budskap!