underBARA BARN

Igår besökte jag underBARA BARN – en stor barnmässa i Älvsjö. Jag begav mig dit själv, men fick iallafall fikasällskap av Sofi & Elis och Sofis kompis.
Jag och Stella spenderade drygt tre timmar på mässan, och såg såklart till att inte missa en enda monter. Det var faktiskt riktigt roligt att trängas med alla andra barnvagnar och kolla in de olika montrarna, innehållande kläder, praktiska lösningar, matinfo, försäkringsinfo och ja, allt möjligt. Min vana trogen så blev det lite shopping.
En väldigt fin Nova Star-fleece (mässpris 200:- istället för 400:-) som Stella kan ha i vår var det enda klädesplagget. Sen köpte vi en snuskigt dyr leksak, från Manhattan Baby som är samma märke som Noras leksak, och som är lite extra bra och genomtänkt och ja… eller iallafall extra dyr. Bitring, sack and seat, vattenlösliga tuschpennor (julklapp till Nils), bokstavspussel-matta (julklapp till Arvid) och lite annat smått och gott fyndades hos mysiga barnbutiken Bionk. Vi hann också med en fotografering av Stella hos en riktig fotograf. Ska bli jättespännande att se hur bilderna blev, de kommer hem på posten om två veckor.

Det var en väldigt mysig utflykt, och Stella tyckte det var toppenkul att sitta i sin babybjörn och kolla in vimlet.  

 Vimmel på mässan.

 Bara att välja och vraka, vilken blöja vill vi testa idag?